Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Obavestavam sve zainteresovane da cu sutra (ponedeljak 30. maj) u 20.30 drzati predavanje na temu "NE sektama i kultovima". Predavanje ce se odrzati u Beogradu, u velikoj sali opstine Rakovica. Ulaz je slobodan. Predavanje ce bit povezano sa nedavnim desavanjima u zemlji i svetu.

Pre mog predavanja ce biti neki sastanak, tako da ce predavanje mozda kasniti sa pocetkom koji minut. Imacemo dobro obezbedjenje ako dodju ateisti, satanisti i ekumenisti da provociraju.

Do sale opstine Rakovica se dolazi autobusima 37, 47, 50, 59. Dodatne informacije mogu se dobiti putem e-maila:

Predavanje ce biti snimljeno i postavljeno ovde.

zoky
Knjiga : "Ratko Mladić: Bitka za Srbiju - uputstvo za oslobađanje otadžbine"

[img]http://img215.imageshack.us/img215/5469/bitkazasrbiju161x230.jpg[/img] is not a valid Image.

Link za preuzimanje

Izmenio/la zoky na 29.05.2011 15:42

SrbinSarajevo
Pozdrav,Miroljube ovih dana intezivno pratim tv medije,forume u vezi sa okolnostima koje su nastupile od cetvrtka 26.05.2011.Pored toga sto je ovo vekika tragedija za Srpski narod,najvise me dojmilo ponasanje drzavne televizije RTS-a,to je strasno tolika količina jednoumlja,odsustvo bilo kakave zdravo razumske kritike ili bar stava je ono sto covjeka zaprepasti.Ono je velika sramota za Srbiju ne znam kako narod to moze da trpi.Pokusavam da ne upadnem u klopku pa da poistovjetim RTS sa Srbijom ali vjerujte tesko se oteti utisku da to sto prenosi RTS predstavlja vecinsku Srbiju jer reakcije su blage skoro nikakve.Vidjeli smo Hrvate kako svi staju uz svoje generale i Kosorka i onaj njihov predsjednik,na ulicu se izlazi napada se policija,rusi se pali,a kod nas nista kao da je rijec o pljackasu prodavnice i jos sto je najtragicnije maltene se likuje.Jedino u RS-u se cuju glasovi bunta.Ovo je strasno,mislim da polako gubimo pravo na postojanje kao narod jer pokazujemo da smo zbog bezviznog rezima i ljetovanja u Grckoj u stanju sve da prodamo.Mozda grijesim ali prvi put u zivotu me ozbiljno strah za stanje nase nacije.Izgleda da ce biti kao sto je Sveti Vladika Nikolaj napisao u "Nebeskoj Liturgiji".

paaj

crnitrn
zoky - poruka glasi:

[img]http://img215.imageshack.us/img215/5469/bitkazasrbiju161x230.jpg[/img] is not a valid Image.

Link za preuzimanje

Ja licno mislim da ovu knjigu nije pisao ratko mladic, ali da je iskoristena njegova licnost u promovisanju ove odlicne ideje(sto po meni nije nista lose)! Knjiga sadrzi delove najsvezije politicne situacije,sto je prosto nelogicno da je napisao mladic u ovakvom stanju i polozaju. A najintersantnije je to sto se knjiga pojavljije bas kad je uhapsen(kad je zenit popularnosti )! ima jos nekih detalja....
Sta vi mislite o ovome?

http://www.facebook.com/pages/Srpsko-Izraelsko-Pri
NR
Danas smo mogli da procitamo rezimsku propagandu(Blic) da je navodno Mladic izjavio kako je "Seselj kreten".

A, ovde vidimo da general trazi da ga Seselj brani, sto je preneo njegov advokat:

13:33 Advokat: Mladić bi voleo da ga u Hagu brani Šešelj
Mladićev advokat Miloš Šaljić je izjavio danas da nisu tačni navodi da je Mladić loše govorio o Vojislavu Šešelju, lideru Srpske radikalne stranke.

- Čak mu se sviđa kako se Šešelj brani i voleo bi, mada to nije moguće, da ga Šešelj brani u Tribunalu - rekao je Šaljić.

http://www.blic.r...o-bolestan

Miroljub Petrovic
SrbinSarajevo - poruka glasi:
Pozdrav,Miroljube ovih dana intezivno pratim tv medije,forume u vezi sa okolnostima koje su nastupile od cetvrtka 26.05.2011.Pored toga sto je ovo vekika tragedija za Srpski narod,najvise me dojmilo ponasanje drzavne televizije RTS-a,to je strasno tolika količina jednoumlja,odsustvo bilo kakave zdravo razumske kritike ili bar stava je ono sto covjeka zaprepasti.Ono je velika sramota za Srbiju ne znam kako narod to moze da trpi.Pokusavam da ne upadnem u klopku pa da poistovjetim RTS sa Srbijom ali vjerujte tesko se oteti utisku da to sto prenosi RTS predstavlja vecinsku Srbiju jer reakcije su blage skoro nikakve.Vidjeli smo Hrvate kako svi staju uz svoje generale i Kosorka i onaj njihov predsjednik,na ulicu se izlazi napada se policija,rusi se pali,a kod nas nista kao da je rijec o pljackasu prodavnice i jos sto je najtragicnije maltene se likuje.Jedino u RS-u se cuju glasovi bunta.Ovo je strasno,mislim da polako gubimo pravo na postojanje kao narod jer pokazujemo da smo zbog bezviznog rezima i ljetovanja u Grckoj u stanju sve da prodamo.Mozda grijesim ali prvi put u zivotu me ozbiljno strah za stanje nase nacije.Izgleda da ce biti kao sto je Sveti Vladika Nikolaj napisao u "Nebeskoj Liturgiji".

Upravo kontrola medija u Srbiji ima za cilj da ljudima klone duh. Upravo sam se vratio sa mitinga na kome je bilo oko 100.000 ljudi. Nijedna organizacija u Srbiji ne moze da okupi toliko ljudi, sto ukazuje da je patriotska opcija ubedljivo najjaca u Srbiji. Problem je sto smo naseli na veliku sotonsku laz koja se zove "demokratija" po kojoj "dva losa nadglasase Milosa".

Na mitingu su neki momci prodavali knjigu Ratka Mladica "Bitka za Srbiju", i dok sam se vracao sa mitinga malo sam je prelistao u kolima. Koliko sam mogao da vidim za nekih pola sata citanja knjiga pogadja u srz problema.

Vrlo je vazno da procitas moju knjigu "Osnovi teokratije", jer se u njoj objasnjavam kako problem u drzavi moze da se resi. Ratko Mladic u svojoj knjizi objasnjava, koliko vidim, da je stvaranje elite najvaznija stvar za jedan narod. Dakle, mi imamo snagu za preoret, samo ako se drzimo Boga.

Treba da znas da smo pod okupacijom, i da ovo sto radi vrh Srbije nema veze sa narodom. To su uljezi i poltroni. Mediji ih prikazuju na lep nacin da bi se naivni upecali. Satanski sistem se rusi, bez obzira sto se satanisti hvale na sva usta kako su uspesni, tako da mi samo trebamo da budemo strpljivi i da radimo svoj posao. Dakle, molio bih te za malo poverenja prema Bogu. Procitaj u Bibliji kako se Bog obracunavao sa svojim neprijateljima, a istorija je prepuna slicnih primera. Strpljen - spasen.

Miroljub Petrovic
Sinner - poruka glasi:
Miroljube da li imate informacija o autenticnosti ove knjige koju pripisuju Ratku Mladicu? Da li je stvarno to njegovo djelo?

Knjiga je izvanredna, kao da ju je pisao neki ekstra naucnik-filozof-teolog. U svakom slucaju - cija god da je vrijedi je procitat!

Kako da znam da ju je on pisao? Jedino ako on izjavi da ju je pisao.

Miroljub Petrovic
crnitrn - poruka glasi:
zoky - poruka glasi:

Link za preuzimanje

Ja licno mislim da ovu knjigu nije pisao ratko mladic, ali da je iskoristena njegova licnost u promovisanju ove odlicne ideje(sto po meni nije nista lose)! Knjiga sadrzi delove najsvezije politicne situacije,sto je prosto nelogicno da je napisao mladic u ovakvom stanju i polozaju. A najintersantnije je to sto se knjiga pojavljije bas kad je uhapsen(kad je zenit popularnosti )! ima jos nekih detalja....
Sta vi mislite o ovome?

Vidim da si strucnjak za procenu autorstva knjiga i dela. Verovatno si licno poznavao Ratka Mladica pa znas da on nije pisao ovu knjigu. Ako ju je pisao, onda je sigurno nije napisao pre 7 dana, nego mnogo ranije. Ne znamo da li je Mladic bio zatocen pre hapsenja, jer se nigde ne mogu cuti njegove izjave. Ne bi me iznenadilo da proglase da je umro pre nego sto bilo sta uzivo kaze. Njegov sin je danas kazao da je Ratko tesko bolestan na psihickoj bazi i da gubi osecaj za spoznaju i pamcenje. Ja smatram da su ga otrovali i drogirali, i da od njega necemo cuti nijednu rec uzivo, vec da ce ga ubiti u najskorije vreme.

Ono sto sam procitao do sada u pomenutoj knjizi ukazuje da je knjigu pisao veliki intelektualac, a Ratko Mladic to sigurno jeste. Hajde da jos malo da sacekamo po tom pitanju.

Daniel1
lijepi pozdrav
razmisljam da upisem Å¡umarski fakultet, da zavrsim sumarstvo
dal je to dobra ideja
ili je i taj fakultet jos jedno gluvarstvo?

Tko je god od istine, sluša moj glas!
riječ je Gospoda Hristosa

Miroljub Petrovic
Daniel1 - poruka glasi:
lijepi pozdrav
razmisljam da upisem Å¡umarski fakultet, da zavrsim sumarstvo dal je to dobra ideja
ili je i taj fakultet jos jedno gluvarstvo?

Svi drzavni fakulteti su gluvarstvo jer na njima ne mozes nista da naucis sto ce ti trebati u prakticnom zivotu. Jedino mozes da dobijes "zvanje" pa da te naivni ljudi "cene". To "zvanje" ti omogucava da javno nastupas (na televizijama itd). Za one koji zele da imaju "zvanje", ja im preporucujem da zavrse neki online fakultet, i da tako steknu "zvanje", a da iz najbolje literature i od najboljih strucnjaka uce prakticne stvari koje ce im trebati u zivotu.

La Gioconda
Postovani gospodine Petrovicu,
Hvala Vam za sve sto cinite u cilju stvaranja dobrih ljudi i rasvetljavanju istina koje su napisane u Bilbliji. Poznajem zenu koja je zahvaljujuci Vama postala vernik i ne odvaja se od Svetog pisma i vasih predavanja.
Danas sam procitala u knjizi proroka Isaije 66,3 da "kad neko prinosi tamjan za spomen to je kao da pomocu magije izrice blagoslov". Da li to znaci da upotreba tamjana u Liturgiji nije Bogu po volji ili ...?
U knjizi proroka Isaije 3,16 Gospod kritikuje kceri sionske zbog nakita i garderobe koju one nose. Da li je nehriscanski nositi nakit?
Pogledala sam neke emisije na tv Kopernikus koje je priredio gospodin Slobodan Lj Zivkovic bas zato sto sam trazila program u kome Vi ucestvujete. Zaprepascena sam bila jednim predavanjem koje moze da se pogleda na YouTube-u a koje se sasoji od vise delova pod nazivom Apostoli istine i Istina Final. Doticni gospodin mi deluje kao izuzetno dobar i hrabar covek al ono sto je ispricao u ovim predavanjima me je bas iznenadilo i rastuzilo.Da li vi znate o cemu se radi u ovom slucaju?Da li je to New Age?

Miroljub Petrovic
Lopata Motka - poruka glasi:
SHALOM BRATE MIROLJUBE!IMA LI Å ANSE DA U SKORIJE VREME POSETIÅ  ÄŒAÄŒAK?

Ima sanse, ali imate u Cacku Vladimira Dimitrijevica i Boska Obradovica, njih treba maksimalno da koristite, ja tu nemam sta mnogo da dodam.

Miroljub Petrovic
La Gioconda - poruka glasi:
Postovani gospodine Petrovicu,
Hvala Vam za sve sto cinite u cilju stvaranja dobrih ljudi i rasvetljavanju istina koje su napisane u Bilbliji. Poznajem zenu koja je zahvaljujuci Vama postala vernik i ne odvaja se od Svetog pisma i vasih predavanja.
Danas sam procitala u knjizi proroka Isaije 66,3 da "kad neko prinosi tamjan za spomen to je kao da pomocu magije izrice blagoslov". Da li to znaci da upotreba tamjana u Liturgiji nije Bogu po volji ili ...?

Prema Bozjoj zapovesti, tamjan je smeo da se pali samo u Hramu u Jerusalimu.

U knjizi proroka Isaije 3,16 Gospod kritikuje kceri sionske zbog nakita i garderobe koju one nose. Da li je nehriscanski nositi nakit?

Nakit se tokom istorije koristio u okultne svrhe, za prizivanje demona. O tome imate detaljnije u knjizi "Masonski i okultni simboli" u 18. poglavlju na strani 204, evo linka za knjigu:

http://www.cps.or...imboli.zip

Pogledala sam neke emisije na tv Kopernikus koje je priredio gospodin Slobodan Lj Zivkovic bas zato sto sam trazila program u kome Vi ucestvujete. Zaprepascena sam bila jednim predavanjem koje moze da se pogleda na YouTube-u a koje se sasoji od vise delova pod nazivom Apostoli istine i Istina Final. Doticni gospodin mi deluje kao izuzetno dobar i hrabar covek al ono sto je ispricao u ovim predavanjima me je bas iznenadilo i rastuzilo.Da li vi znate o cemu se radi u ovom slucaju?Da li je to New Age?

Nisam upoznat sa radom tog coveka.

Miroljub Petrovic
Da ukratko prokomentarisem incidente na vecerasnjem mitingu u Beogradu. Bio sam na mestu sa kog se sve lepo videlo. Postojala je jedna grupa huligana, njih 50-tak, koji su bili kao hipnotisani, i koji koji su oko 20.15 poceli da urlaju i divljaju, i krenuli su kao hipotisana banda prema policiji. Moje je misljenje da je u pitanju banda narkomana i alkoholicara sa kojima neko manipulise zarad svojih ciljeva. Oni jednostavno funkcionisu po tudjim instrukcijama i rade sve sto se od njih trazi. Ubedjen sam da je incident izazvan od strane rezima, odnosno stranih sluzbi koje kontrolisu rezim. Miting je bio vise nego miran, pricale su neke zene i penzioneri, a jedini koji su imali jake govore bili su Zoran Krasic i Kosta Cavoski. Zoran Krasic je rekao: "San svakog ustase je da postane Boris Tadic, a san svakog demokrate je da ucestvuje na gej paradi." Kosta Cavoski je razvalio Haski tribunal i jednostavno objasnio kakva je to inkvizitorska instutucija koja nema nikakvo utemeljenje u medjunarodnom pravu.

Miroljub Petrovic
USKORO POÄŒINJU DUHOVNE VEÄŒERI U ORGANIZACIJI DVERI,PA DOBRO BI BILO I TI DA BUDEÅ  GOST.

Videcemo.

Å TA MISLIÅ  O WALTER FAJTU?

Dobar je u medicini, a u teologiji je tanak. Za protestante je dobar, kakvi su ostali.

ljubas
U Moskvi ponovo zabranjena gej parada

http://www.blic.r...ari#ostali

Svaka im cast ! Zivi jos ruski narod.

http://sviuselo.wordpress.com/
Miroljub Petrovic
Lopata Motka - poruka glasi:
PROŠLU NOĆ SE NAVRŠILO 108GOD OD MAJSKOG PREVRATA,POŠTO ZNAMO DA SU TO IZVRŠILI MASONI.DA LI TO ZNAČI DA JE OBRENOVIĆ BIO PAPIN IGRAČ?

Pre nego sto ti odgovorim na pitanje da ti skrenem paznju da ces morati da se registrujes pod nekim drugim imenom, jer je ovo ime koje sada koristis neozbiljno i bice suspendovano.

Nisam proucavao detalje sukoba Obrenovica i Karadjordjevica. Do sukoba vladara moze da dodje iz razlicitih razloga, ne mora uzrok obavezno da bude da li je neko na masonskoj ili papskoj strani.

REDSTAR

Gordan

JA PRAVOSLAVAC
Evo snimak sa protesta podrske Ratku Mladicu.Pred kraj snimka se vidi i Miroljub Petrovic.Miroljube kakvi su ti utisci sa protesta ?
http://www.youtub...re=related

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.70 sekundi!