pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.05.2011 09:26
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Krajem ove sedmice, taÄnije na petak 13.5., u Zagrebu se održava grupa podrÅ¡ke „transrodnim“ osobama. Dolaze i gosti iz Beograda. TakoÄ‘e, istog dana uveÄe će se održati i „Antifa night“ u organizaciji tzv. „antifaÅ¡ista“ i naravno pedera. Taj „party“ se održava u najpoznatijem gay-klubu „Medika“. Sve to se organizuje kao uvertira gay-paradama koje će se održati u junu u Splitu i u Zagrebu. Grupa hrvatskih patriota, u saradnji sa nasim Centrom za lecenje homoseksualizma, priprema "docek" ovim bolesnicima, o cemu cete biti uskoro obavesteni iz medija. |
|
|
sanjin |
Odgovorio 11.05.2011 09:55
|
Član Odgovori: 56 Pristupio/la: 02.05.2011 13:24 Lokacija: Nepoznata |
http://www.vijest...anak-19323 Evo mi u CG vise necemo zaostajati za zapadnom "civilizacijom".... |
|
|
mumin |
Odgovorio 11.05.2011 22:33
|
Član Odgovori: 32 Pristupio/la: 18.02.2011 18:53 Lokacija: Nepoznata |
Gos Pertrovicu, molio bi vas ako ste u mogucnosti da nam napisete autenticne BOZIJE zapovjedi koje je svevisnji dostavio preko MOJSIJA. Hvala i mir s vama. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.05.2011 23:10
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
mumin - poruka glasi: Gos Pertrovicu, molio bi vas ako ste u mogucnosti da nam napisete autenticne BOZIJE zapovjedi koje je svevisnji dostavio preko MOJSIJA. Hvala i mir s vama. Sve imas u Bibliji, preporucujem novi prevod: http://www.mediaf...mmmwmxzjom |
|
|
sanjin |
Odgovorio 11.05.2011 23:54
|
Član Odgovori: 56 Pristupio/la: 02.05.2011 13:24 Lokacija: Nepoznata |
Koje sve knjige iz Biblije pripadaju apokrifskim spisima ubacenim od strane jezuita? Zar stvarno treba da izbacimo sve krstove iz domova? A ikone? Da li sveci postoje(pravoslavni)? Da li ce se antihrist "zacariti" u Jerusalimu? Kako ce to biti moguce??? Da li se Bog javlja ljudima danas? Ako je odgovor potvrdan,kako razlikovati Njegovo javljanje od sotonskog javljanja? Sta mislite o savezu pravoslavnih biblijskih hriscana i ortodoksnih (pravih) Jevreja ciji bi cilj bio unistenje pape i jezuita? Da li je to ostvarivo? Inace,koliko se moze vjerovati ovom bivsem jezuiti Riveri?Koji su njegovi motivi? Zar se nije mogao boriti za Jehovu unutar samih jezuita,podrivajuci ih? Sta mislite o dolsaku pape u Srbiju? Je li to pocetak naseg kraja? Izmenio/la sanjin na 12.05.2011 02:49 |
|
|
Laki |
Odgovorio 12.05.2011 01:24
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.05.2011 07:24
|
sanjin - poruka glasi: Koje sve knjige iz Biblije pripadaju apokrifskim spisima ubacenim od strane jezuita? Zar stvarno treba da izbacimo sve krstove iz domova? A ikone? Da li sveci postoje(pravoslavni)? Da li ce se antihrist "zacariti" u Jerusalimu? Kako ce to biti moguce??? Da li se Bog javlja ljudima danas? Ako je odgovor potvrdan,kako razlikovati Njegovo javljanje od sotonskog javljanja? Sta mislite o savezu pravoslavnih biblijskih hriscana i ortodoksnih (pravih) Jevreja ciji bi cilj bio unistenje pape i jezuita? Da li je to ostvarivo? Inace,koliko se moze vjerovati ovom bivsem jezuiti Riveri?Koji su njegovi motivi? Zar se nije mogao boriti za Jehovu unutar samih jezuita,podrivajuci ih? Sta mislite o dolsaku pape u Srbiju? Je li to pocetak naseg kraja? Na sva ta pitanja sam vise puta odgovorio, treba da procitas moje postove od pocetka. |
|
|
dovlanik |
Odgovorio 12.05.2011 09:15
|
Član Odgovori: 167 Pristupio/la: 01.05.2010 20:02 Lokacija: Novi Sad |
Najnovije> http://youtu.be/r... Libijska državna televizija objavila je sinoć vijest da se libijski lider Muammer Gadafi sastao sa strajeÅ¡inama plemena Bengazija i istiÄne regije. Na Äelu delegacije bili su gospoda Jadallah Azouz al-Talhi, Salem Baouchriy, Abed Bouchmadp, Hassan Mohammed Hijazi, Tajib Safi, Ali Å airi, Snoussi Alozyr Gadafi je na radost svih koji žele dobro Libiji, dobro i zdravo i spreman je sa svojim narodom nastaviti revoluciju... |
|
|
electronpn |
Odgovorio 12.05.2011 13:26
|
Član Odgovori: 160 Pristupio/la: 16.02.2008 13:45 Lokacija: Paracin |
Upravo sam saznao da su poceli da uslovljavaju za primanje vakcine MMR, koja treba da se primi sa 12 do 15 meseci. Kako sam saznao ne uslovljavaju ni sa jednom drugom vec samo sa njom. Ako je dete ne primi ne moze da se upise u obdaniste niti da se upise u prvi razred osnovne skole. Raspored vakcinisanja imate na linku dole : http://www.bebac....9#answer_2 Da li je jos neko imao ovakvog iskustva o uslovljavanju ? Izmenio/la electronpn na 12.05.2011 13:28 |
|
|
Kifa |
Odgovorio 12.05.2011 14:33
|
Član Odgovori: 13 Pristupio/la: 14.08.2010 14:47 Lokacija: Nepoznata |
Moj brat ima cerkicu od 4 mjeseca. Mene interesuje koje vakcine dijete moze da prima, posto vidim da je svako malo vode na nekakve injekcije, za koje ima valjda zakon nalaze, i za koje su duzni da se odazovu u dom zdravlja sa djetetom. Molim vas da mi odgovorite... Izmenio/la Kifa na 12.05.2011 14:35 |
|
|
Lelica |
Odgovorio 12.05.2011 17:53
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 09.05.2011 19:20 Lokacija: Nepoznata |
Lelica - poruka glasi: electronpn - poruka glasi: Upravo sam saznao da su poceli da uslovljavaju za primanje vakcine MMR, koja treba da se primi sa 12 do 15 meseci. Kako sam saznao ne uslovljavaju ni sa jednom drugom vec samo sa njom. Ako je dete ne primi ne moze da se upise u obdaniste niti da se upise u prvi razred osnovne skole. Raspored vakcinisanja imate na linku dole : http://www.bebac....9#answer_2 Da li je jos neko imao ovakvog iskustva o uslovljavanju ? Pozdrav,ja imam troje dece od kojih jedno ima pet god i primao je vakcine sve koje su trazili,e sad dobili smo blizanke ove god i ne vakcinisemo ih jer smo se informisali sta su vakcine i koliko su stetne po zdravlje deteta...decak sledece god treba da krene u skolu i sledeca vakcina koju traze da se primi jeste u sedmoj godini ali naravno da je nece primiti,jer kad bih mogla da vratim vreme unazad nikad nebi dobio ni prethodne...devojcice su napunile 5meseci i nijednom hvala Bogu nisu ni zakasljale a on je od rodjenja bio bolesljiv...mislim da sve to ima veze sa vakcinama... u svakom slucaju u domu zdravlja su nam rekli da su vakcine obavezne jer NECE moci da se upisu u skolu,ako se ne prinese sva potrebna dokumentacija u koje spada i karton sa primljenim vakcinama,ali NIKO nemoze da me natera da trujem svoje dete samo zato sto je zakon tako odredio pa sam potpisala da ne zelim da vakcinisem bebe.Jos uvek nam se niko nije javio povodom toga i neznam sta ce biti dalje ali videcemo..Doktor Petrovic je najavio otvaranje privatne skole i to mi daje nadu ! Za MMR neznam ali sam sigurna da je jedna od najgorih jer ima nekoliko vakcina spojeno u jednu... Nadam se da se ne ljutite sto sam ovako opsirno napisala ali zelela bih da sto vise roditelja uvide sta su vakcine i da se odupru toj grozoti koju su spakovali u program ZASTITE DECE OD BOLESTI a ustvari je obratno... |
|
|
Dusan d |
Odgovorio 12.05.2011 18:15
|
Član Odgovori: 185 Pristupio/la: 29.11.2010 17:30 Lokacija: Brda |
Danas sam vas gledao na rts-1 na beograckoj hronici,pricali ste nesto o sektama.Da li su vas oni zvali? |
|
|
MasonMan |
Odgovorio 12.05.2011 22:00
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 15.07.2008 20:18 Lokacija: Nepoznata |
סדר עולמי חדש
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.05.2011 22:59
|
electronpn - poruka glasi: Upravo sam saznao da su poceli da uslovljavaju za primanje vakcine MMR, koja treba da se primi sa 12 do 15 meseci. Kako sam saznao ne uslovljavaju ni sa jednom drugom vec samo sa njom. Ako je dete ne primi ne moze da se upise u obdaniste niti da se upise u prvi razred osnovne skole. Raspored vakcinisanja imate na linku dole : http://www.bebac....9#answer_2 Da li je jos neko imao ovakvog iskustva o uslovljavanju ? Tebe ce da uslovljavaju posto jedva cekas da se otarasis deteta i posaljes ga u mini debilanu (obdaniste). Oni koji imaju zene koje vole decu, imaju ko ce da brine o deci. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.05.2011 23:01
|
Kifa - poruka glasi: Moj brat ima cerkicu od 4 mjeseca. Mene interesuje koje vakcine dijete moze da prima, posto vidim da je svako malo vode na nekakve injekcije, za koje ima valjda zakon nalaze, i za koje su duzni da se odazovu u dom zdravlja sa djetetom. Molim vas da mi odgovorite... Ne mora nijednu vakcinu da primi, i bilo bi dobro da ne primi nijednu, ako hoce da mu dete bude zdravo. Nedavno mi je bio u gostima prijatelj iz Banjaluke koji ima cerkice od 4,5 i 2,5 godine. On je pre 3 godine saznao za opasnosti vakcinacije i drugu cerkicu nije uopste vakcinisao, a prva je primala vakcine do 1,5 godine. Starija cerka je stalno nesto bila bolesna, a mladja nikada nije bila bolesna. Vakcine su zaista veliko, veliko zlo. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.05.2011 23:04
|
Lelica - poruka glasi: Lelica - poruka glasi: electronpn - poruka glasi: Upravo sam saznao da su poceli da uslovljavaju za primanje vakcine MMR, koja treba da se primi sa 12 do 15 meseci. Kako sam saznao ne uslovljavaju ni sa jednom drugom vec samo sa njom. Ako je dete ne primi ne moze da se upise u obdaniste niti da se upise u prvi razred osnovne skole. Raspored vakcinisanja imate na linku dole : http://www.bebac....9#answer_2 Da li je jos neko imao ovakvog iskustva o uslovljavanju ? Pozdrav,ja imam troje dece od kojih jedno ima pet god i primao je vakcine sve koje su trazili,e sad dobili smo blizanke ove god i ne vakcinisemo ih jer smo se informisali sta su vakcine i koliko su stetne po zdravlje deteta...decak sledece god treba da krene u skolu i sledeca vakcina koju traze da se primi jeste u sedmoj godini ali naravno da je nece primiti,jer kad bih mogla da vratim vreme unazad nikad nebi dobio ni prethodne...devojcice su napunile 5meseci i nijednom hvala Bogu nisu ni zakasljale a on je od rodjenja bio bolesljiv...mislim da sve to ima veze sa vakcinama... u svakom slucaju u domu zdravlja su nam rekli da su vakcine obavezne jer NECE moci da se upisu u skolu,ako se ne prinese sva potrebna dokumentacija u koje spada i karton sa primljenim vakcinama,ali NIKO nemoze da me natera da trujem svoje dete samo zato sto je zakon tako odredio pa sam potpisala da ne zelim da vakcinisem bebe.Jos uvek nam se niko nije javio povodom toga i neznam sta ce biti dalje ali videcemo..Doktor Petrovic je najavio otvaranje privatne skole i to mi daje nadu ! Za MMR neznam ali sam sigurna da je jedna od najgorih jer ima nekoliko vakcina spojeno u jednu... Nadam se da se ne ljutite sto sam ovako opsirno napisala ali zelela bih da sto vise roditelja uvide sta su vakcine i da se odupru toj grozoti koju su spakovali u program ZASTITE DECE OD BOLESTI a ustvari je obratno... Hvala na lepom iskustvu. Ocekujemo vrlo brzo registraciju skole, tako da cemo imati alternativu, uz Bozju pomoc. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.05.2011 23:07
|
Dusan d - poruka glasi: Danas sam vas gledao na rts-1 na beograckoj hronici,pricali ste nesto o sektama.Da li su vas oni zvali? Pricao sam nesto o prirodnoj medicini, i o nadrilekarstvu. |
|
|
Igor123 |
Odgovorio 12.05.2011 23:11
|
Član Odgovori: 12 Pristupio/la: 28.03.2010 23:10 Lokacija: Nepoznata |
ВавилонÑка кула од књига Ðеобична грађевина Ñпиралног облика, налик на ВавилонÑку кулу, ÑаÑтоји Ñе од више од 30.000 књига напиÑаних на Ñвим ÑветÑким језицима. Кула је подигнута у чаÑÑ‚ именовања града Ð‘ÑƒÐµÐ½Ð¾Ñ ÐјреÑа за ÑветÑку преÑтоницу књиге 2011. године, а ауторка је Марта Минухин. http://www.rts.rs...D0%B0.html |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.05.2011 23:16
|
Ova muÄenica je "ponos masonerije", poÅ¡to su je tvoji kompanjoni izabrali da bleji na pederbalu Eurosong. Uskoro sledi ćišćenje Izraela i posle toga neće biti viÅ¡e masona u Izraelu, pa ni ovakvih kreatura. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.05.2011 00:21
|
ivana22 - poruka glasi: Mozete li mi reci gde mogu da nadjem knjigu "Protokoli sionskih mudraca" posto u knjizara kazu da je zabranjena, jer je to bila najdraza Hitlerova knjiga...Pretpostavljam da ste je procitali, pa bi volela da cujem Vase misljenje... U pitanju je knjiga koja bi trebala da nosi naziv "Protokoli jezuita", jer su je pisali jezuiti da bi optuzili Jevreje. Knjiga je smece i falsifikat. Imas o tome detaljnije u knjizi sa donjeg linka: http://www.cps.or..._ubice.zip |
|
Predji na forum: |