Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
denzelw78
pitanje oko stvaranje fosila.
prva evolucijska teorija da su oni bili na dnu mora, i da su se sedimente stijene talozile i tako fosili ostali zarobljeni u njima. medjutim, kao i svaki zivi organizmi bili bi raspadnuti, pomocu bakterija i vec cega. isto tako bi i morske struje odnijele njihove kosti i sl. posto se kosti nalaze u sedimetnim stijenama ocito je jedino bog mogao da upotrijebi nama nepoznatu tehniku koja se brzo desila...

eh sada procitao sam da ih ima i u stijenama nastalim od lave. znaci lava je erupcijom iz vulkana zatrala neke zive organizme. temperatura lave je izmedju nekih 800 i 1200 stepeni celzijusa. kremiranje je na 850 stepeni, znaci buduci fosil je mogao biti jedino kremiran. opet je tu bog sa svojim znanjem mogao da zivi organizam napravi fosilom.

u biti neznam kako ti naucnici koji traze odogovore, sami sebe zatrpavaju svojim teorijama. ocito im je djavo previse u glavi, i daleko su od boga i svega...

Miroljub Petrovic
denzelw78 - poruka glasi:
pitanje oko stvaranje fosila.
prva evolucijska teorija da su oni bili na dnu mora, i da su se sedimente stijene talozile i tako fosili ostali zarobljeni u njima. medjutim, kao i svaki zivi organizmi bili bi raspadnuti, pomocu bakterija i vec cega. isto tako bi i morske struje odnijele njihove kosti i sl. posto se kosti nalaze u sedimetnim stijenama ocito je jedino bog mogao da upotrijebi nama nepoznatu tehniku koja se brzo desila...

eh sada procitao sam da ih ima i u stijenama nastalim od lave. znaci lava je erupcijom iz vulkana zatrala neke zive organizme. temperatura lave je izmedju nekih 800 i 1200 stepeni celzijusa. kremiranje je na 850 stepeni, znaci buduci fosil je mogao biti jedino kremiran. opet je tu bog sa svojim znanjem mogao da zivi organizam napravi fosilom.

u biti neznam kako ti naucnici koji traze odogovore, sami sebe zatrpavaju svojim teorijama. ocito im je djavo previse u glavi, i daleko su od boga i svega...

Savremenim naucnicima je ispran mozak jer oni studiraju najpre da bi stekli diplomu i da bi mogli da se zaposle da rade u sistemu, a to podrazumeva poslusnost zvanicnim teorijama koje uspostavlja neko na vrhu piramide. Dakle, oni samo kao papagaji ponavljaju ono sto se od njih trazi.

Danas jedino nezavisni istrazivaci ostvaruju neka otkrica vazna za covecanstvo.

BRANA_002
Где се чува оригинал Старог завета, написан на хебрејском језику и из ког века он потиче? Оригинални хебрејски Нови завет, иако га нема у јавности из ког века се сматра да потиче?

Izmenio/la BRANA_002 na 20.04.2011 22:25

Miroljub Petrovic
BRANA_002 - poruka glasi:
Gde se čuva original Starog zaveta, napisan na hebrejskom jeziku i iz kog veka on potiče?

Original nije sacuvan, postoje kopije, najstarija je ona is 2. veka pre Hrista i izlozena je u Muzeju svitaka sa Mrtvog Mora (Shrine of the Book) u Jerusalimu.

Originalni hebrejski Novi zavet, iako ga nema u javnosti iz kog veka se smatra da potiče?

Iz prvog veka, naravno.

Jovan90
http://www.mediaf...1kc4jt9g3i Evo linka za knjigu Vladike Nikolaja- ''Zivot Svetog Save'' procitao sam par strana i knjiga obecava,inace prvi put uploadujem fajl nadam se da radi.

Miroljub Petrovic
BRANA_002 - poruka glasi:
To su u stvari "kopije kopija kopija", koje datiraju još od 250. godine p.n.e. do 68. godine n.e. pronađeni u pećinama, koje su Eseni sakrili od Rimljana? Jel to to? O tome piše u knjizi "Isusov zločin"... Među njima se nalazi i ta najstarija kopija?

To jesu "kopije kopija", ali posto znamo kako su se kopije prepisivale sa originala, da su ljudi brojali slova i redove, kao i reci prilikom provere, da su pre zapisivanja svake reci "Bog" isli u obredno kupatilo da se okupaju, onda znamo da kopije koje imamo su jednake originalu. To su istrazivanja potvrdila. Kada je uporedjena kopija iz Kumrana, stara 2200 godina, i sadasnja kopija, u njima nije bilo nikakve razlike. Imas o tome detaljnije u knjizi "Kumranski spisi - dokaz verodostojnosti Biblije".

http://www.cps.or..._spisi.zip

Alca
Profesore,

da li se sa srpskim narodom može povući identična paralela kao i sa jevrejskim narodom i da li je ovo sve što nam se dešava (ratovi, progoni, ubijanja) identično onome što se dešavalo jevrejskom narodu kad su odstupali od Božijih načela i pravila i da li za nas srbe ima uopšte nade ?

Miroljub Petrovic
Alca - poruka glasi:
Profesore,

da li se sa srpskim narodom može povući identična paralela kao i sa jevrejskim narodom i da li je ovo sve što nam se dešava (ratovi, progoni, ubijanja) identično onome što se dešavalo jevrejskom narodu kad su odstupali od Božijih načela i pravila

Identicna paralela se moze povuci sa svim narodima - kada zive po moralim nacelima, onda im je dobro, kada zive nemoralno - onda stradaju.

i da li za nas srbe ima uopšte nade ?

Za svakog ima nade ako hoce da se okrene Bogu.

milutinn
The Electric Man - Serbia
http://www.youtub...re=related

Dali je to demonic?

Miroljub Petrovic
milutinn - poruka glasi:
The Electric Man - Serbia
http://www.youtub...re=related

Dali je to demonic?

Jeste, tip je demonizovan.

Miroljub Petrovic
Sinner - poruka glasi:
Posto ce najvjerovatnije posle Libije na metu doci Izrael, kao jedina zemlja koja jos nije okupirana od strane jezuita, da li smatrate da ce ti dogadjaji biti glavna prekretnica koja ce dovesti do obracenja Jevreja Bogu i stvaranje teokratske drzave koja ce biti vidjelo svim ostalim narodima, ujedeno i poslednje jevanjdelje koje ce da se propovijeda po svijetu?

Tako je.

Da li pravite vezu izmedje tih dogadjaja sa Jezekiljem 38. i 39. poglavlje? U njima se moze naci velika slicnost ako stvari posmatramo na taj nacin.

Da.

stefan2
Miroljube, da li će se Hrist u teokratskoj državi Izrael priznati za mesiju?

Miroljub Petrovic
stefan2 - poruka glasi:
Miroljube, da li će se Hrist u teokratskoj državi Izrael priznati za mesiju?

Naravno.

Dusan d
Miki kako se slavi praznik beskvasnih hlebova?Osim sto se pravi hleb bez kvasca sta se jos radi?Jel se sme radi dok traju dani tog praznika,sta se sme jede?

Planiram kad se padne JOM KIPUR da odpostim taj dan kako treba.Ali sta ako se padne JOM KIPUR na dan kad moram da radim,a ne sme taj dan da se radi?

Zanima me dali se moze reci za vas da ste vegetarijanac?

Miroljub Petrovic
Dusan d - poruka glasi:
Miki kako se slavi praznik beskvasnih hlebova?Osim sto se pravi hleb bez kvasca sta se jos radi?Jel se sme radi dok traju dani tog praznika,sta se sme jede?

Govorio sam o tome sto puta, ali ti nisi citao prethodne postove. Imas sve objasnjeno u knjizi "Tajne Biblije", odeljak "Bozji praznici".

Planiram kad se padne JOM KIPUR da odpostim taj dan kako treba.Ali sta ako se padne JOM KIPUR na dan kad moram da radim,a ne sme taj dan da se radi?

Ne sme da se radi u teokratskoj drzavi, a van teokratske drzave to mogu da praznuju samo slobodni ljudi (koji imaju svoj privatni biznis).

Zanima me dali se moze reci za vas da ste vegetarijanac?

Ja nisam vegetarijanac - jedem meso kad nema nista drugo, a to je skoro nikada (za sada).

Miroljub Petrovic

Aleksandar027
Pozdrav svima evo jednog korisnog sajta u vezi poljoprivrede, mogu se pronaci korisne informacije. Takodje postoji i casopis "Domacin" koji izlazi jednom mesecno cena je 99 dinara.

http://www.domaci...

JA PRAVOSLAVAC
Evo nesto za pred prvi Maj!
http://www.youtub...9U5gYbPgAk

djordje77

Dusan d
Rastumacite mi ovo citate,nerazumem ih.

Od semena svojega nedaj da se odnese Molohu,da ne oskvrniš imena Boga svojega.3 moj 18,21. Šta je Moloh?
Ne zasijevaj njive svoje dvojakim sjemenom,i neoblači haljine nase od dvojakih stvari.3 moj 19,19.
Nestrižite kose svoje u okrug. 3 moj 19, 27.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.80 sekundi!