Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Jove
Ovo sto Miroljub objasnava ,na ovaj forum, samo se potvrduje sa ovim videom, i to 100 %. Da je sve isplanirano od satanistima.
Hvala Bogu sto te poslao tebe Miroljube,da nam otvoris oci, pozdrav

http://www.youtub...zEFKT7s75k

Xipos
Miroljub Petrovic - poruka glasi:
velja - poruka glasi:
Sede 2 zene u parku pored mene i pricaju kako su Jevreji krivi sto danasnji moderni svet zudi ka novcem,kazu oni su prvi uveli kamate ,kredite i prosirili na ceo svet.Kaze jedna njena baka je pre 100 godina spokojnije zivela nego ona sad,kaze proda jabuke koje uzgaji i ima za zivot.A sad ti treba 100 sertifikata o poreklu da bi nesto prodao i sve je to izmislio Jevrejski lobi kaze ako hoces da budes bogat budi kao Jevrej stipsa i pokvaren

Sta ti mislis o ovome?

Prava goveđa filozofija. Šta god ljude da pitaš, čućeš nebuloze u gluposti. Koliko ti se puta desilo da čuješ ljude da pričaju nešto pametno? Vrlo retko. Ljudi pričaju ono što su naučeni, a to su destrukcija i satanizam, i zato ovaj svet propada, a svi koji pokažu bilo kakve znake razuma i moralnosti biće tretirani kao najveći neprijatelji. Pogledaj kako Hrvate huškaju protiv Srba, a Srbi su im najveći prijatelji i braća. Naša najstarija braća i najbolji prijatelji su Jevreji. Mi nemamo nikoga starijeg, bližeg i boljeg od njih. Njihov Bog je jedini živi Bog koji može da nas izbavi iz kandži satanista.

Miroljube nismo mi nikakva braca sa hrvatima to su teski monstrumi u ljudskim oblicima procitaj malo o Jasenovcu jedini su na svetu imali logore za decu. Niti smo ikada bili braca niti cemo ikada biti.

Slava Bogu

Miroljub Petrovic
Xipos - poruka glasi:
Miroljube nismo mi nikakva braca sa hrvatima to su teski monstrumi u ljudskim oblicima procitaj malo o Jasenovcu jedini su na svetu imali logore za decu. Niti smo ikada bili braca niti cemo ikada biti.

Ti nisi brat sa Hrvatima zato sto si kreten i izmanipulisani magarac, pa ne umes da pravis razliku izmedju Hrvata i ustasa. Poslacu ti plast sena da pases, posto vidim da razmisljas kao svako govedo.

denzelw78
pozdrav dr petrovicu...
pratim vas rad, i konacno mi je dosta stvari jasnije, u vezi religije i slicnih stvari.... hvala.
uvijek su me mucila pitanja fosila, i gluposti koje smo ucili u skoli mi nisu davala odogovor, koji bih mogao da shvatim, a da nemam milion malih podpitanja. treba stvarno presipitati skolski sistem i gradivo koje se uci.
sada me iteresuje sledece: bogojavljenska noc je kada je preko andjela, marija dobila radosnu vijest o trudnoci. to je 19 januar. isusov 'rodjendan' je 7 januara. znaci trudnoca je trajala 365 i 12 dana...
da li je to greska covjekova u racunanju, bozija volja ili moja glupost ili neznanje? izvinite ako je pitanje glupo ili se bavim neznacajnim stvarima....
hvala

Daniel1
pozdrav profesore
ovako jedna situacija iz života:
jedna obitelj, muž, žena i sin.
žena i muž su se upoznali mladi. prvih godina u braku je bilo dobro. onda se muz razbolio psihicki, poceo zlostavljati ženu, tući, ponizavati je. promatrati je kao neki niži oblik života. a on i ne radi, nego ona radi, uzdržava ona cijelu obitelj. on ima kao neku vojnu mirovinu, ko neki ptsp pa ne radi. a ona sve to trpi. nejgova omalovažavanja, čak ju je iz sobe izbacio. ponižava je, dok mu ona kuha, pere, i donosi placu u kucu. ona ga ne zeli ostaviti, jer kaže da je grijeh ostavti muža. steasno je propala. a sad ju vec i sin koji je srednja skola već isto ponižava ocito promatrajuci ocevo ponasanje. što da radi ta mučenica?

Tko je god od istine, sluša moj glas!
riječ je Gospoda Hristosa

1234
Xipos - poruka glasi:

Ti nisi brat sa Hrvatima zato sto si kreten i izmanipulisani magarac, pa ne umes da pravis razliku izmedju Hrvata i ustasa. Poslacu ti plast sena da pases, posto vidim da razmisljas kao svako govedo.

tako je nismo mi nikakva braca bili niti cemo ikada biti.a vi srbi se samo drzite svoje srbije a hrvatsku ostavite na miru neka ona propada mi hrvati cemo se brinuti o tome
nemorate vi.samo vi brinite o sebi i drzite se svojih granica

MILAN
Voleo bih da mi objasnite jedan fenomen...
Kako je moguce da veoma uceni i obrazovaniu ljudi, ljudi od integriteta svake vrstesta postaju masoni, sta ih nagoni na tako nesto, obzirom da je tesko zamisliti da nisu informisani o cemu je rec.

Naisao sam na jedan sajt koji je objavio listu poznatih masona i zaprepastio sam se kada sam video ko je sve od znamenitih ljSrba bio pripadnik masonske organizacije.

Zamislite Njegus Mason, zamislite Jovan Ducic, Vuka Karadzic, Karadjordjevici, Dositej Obratovic, Ivo Andric .... do u beskraj...

...

Dakle kako objasnjavate zasto ljudi pristupaju tkaonecemo, tekso je erovati da nemaju pojam o cemu je rec...

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 14.04.2011 22:12

Bozic Bojan
http://www.mondo....eteta.html

SATANISTI samo napadaju!

Izmenio/la Bozic Bojan na 14.04.2011 19:12

Xipos
1234 - poruka glasi:
Xipos - poruka glasi:

tako je nismo mi nikakva braca bili niti cemo ikada biti.a vi srbi se samo drzite svoje srbije a hrvatsku ostavite na miru neka ona propada mi hrvati cemo se brinuti o tome

E moj dragi Brate Miroljube termin ustase su smislile komunjare da bi zastitili hrvate posle drugog svetskog rata sve do kraja 1944 sve ustaske brigade koje su se predale komunjarama postajale su partizani.

U prvom svetskom ratu najvece zlocine u austrougarskoj vojsci su cinili hrvati cak su se i sami austrijanci cudili kako sa tolikom mrznjom jurisaju na srbe. Pripadnik austrougarske djavolje brigade je bio i josip broz.

U drugom svetskom ratu najveci monstrumi su bili hrvati koji su cinili takve gadosti da to zdrav um nemoze ni da zamisli ja ih nevolim ali nikad ne bi mogao da se izivljavam nad njihovom decom kao sto su oni nad mojom a sve pod upravom katolickih ajd nazovi kao svestenika.

Cak su se samih hrvata gadili i nemci koji su imali izreku "Boze cuvaj nas kuge gladi i hrvata"

A italijani su spasavali srbe iz ndh cak se borili sa njima u pojedinim delovima da bi nas zastitili iako su bili nacisti i njihovi saveznici.

A sto se tice granice mi cemo hrvatsku ostaviti kad se granice budu povukle po istorijskom i etnickom osnovu od ostrva peljesac gde je manastir Svetog Save pa navise je Srbija pa vam eto te hrvatske ona nam ni netreba. Ima da podignemo zidove ko jevreji samo da sa hrvatima vise nemamo posla.

I jos jednom zelim da istaknem reci vodje hrvatskih monstruma Artukovica a to je "Koliko jos da ih pokoljema pa da prestanu da nas zovu bracom"
Srpska deca:
http://www.jaseno...ovac28.jpg

I najbitnije reci najboljeg Srbina na koga svi treba da se ugledamo princa monaha SVETOG SAVU koji je rekao:
"NE TRAZITE NOVE PRIJATELJE U DOKAZANIM STARIM DUSMANIMA"

Ja se samo pitam sta to mi "pasemo" kad posle svega ovoga mozemo hrvate da zovemo "bracom". Jevreji su nesto naucili od holokausta mi od jasenovca, stare gradiste, stotine jama najmonstruoznijih silovanja i ubistava kako u drugom tako i u prvom svetskom ratu a mi nista nismo od toga naucili.

Ja nemogu ni da napisem sve gadosti koje sam video i koje je cak dozivela moja porodica jer su brat i sestra od moga dede i babe sa decom zavrsili u Jasenovcu gde su zaklani a tokom rata 90 tih su u selo moga dede upali hrvati i ubili jednog srbina i njegovom glavom u dvoristu igrali fudbal ima tu jos primera ali necu vise da pisem jer ces ovo verovatno da izbrises .

I ako sam posle svega toga govedo ja to dozivljavam kao kompliment jer ne mogu vise da budem kao ovi sto se normalno hrane (ne pasu) i spadaju u kvazi ljudsku rasu (Nisu goveda) a najgore monstrume priznaju za bracu a svoga Srbina mrze.

Slava Bogu

Runolist

Miroljub Petrovic
Xipos - poruka glasi:
E moj dragi Brate Miroljube termin ustase su smislile komunjare da bi zastitili hrvate posle drugog svetskog rata sve do kraja 1944 sve ustaske brigade koje su se predale komunjarama postajale su partizani...

I ako sam posle svega toga govedo ja to dozivljavam kao kompliment jer ne mogu vise da budem kao ovi sto se normalno hrane (ne pasu) i spadaju u kvazi ljudsku rasu (Nisu goveda) a najgore monstrume priznaju za bracu a svoga Srbina mrze.

Nema nikakve razlike izmedju tebe i onog ustase koji je klao u NDH, ili onog laznog muslimana iz Handzar divizije. Svi ste vi ispranog mozga i sa vama je lako manipulisati. Nemoj meni da pricas ko su Hrvati jer sam ziveo 5 godina u Zagrebu i imao sam tamo mnogo prijatelja, sa kojima sam prijatelj i danas, a u medjuvremenu sam stekao i nove prijatelje medju Hrvatima. Ratovao sam u Hercegovini 1992. protiv ustasa, a ne Hrvata, tako da tu svoju govedju demagogiju mozes da siris naivnim i neinformisanim ljudima, a Bog te stavlja u grupu onih za koje kazu da su "gad pred Gospodom" - oni koji zamecu svadju medju bracom.

Sledeci put kad budes pricao slicne gluposti bices banovan.

Miroljub Petrovic
denzelw78 - poruka glasi:
pozdrav dr petrovicu...
pratim vas rad, i konacno mi je dosta stvari jasnije, u vezi religije i slicnih stvari.... hvala.
uvijek su me mucila pitanja fosila, i gluposti koje smo ucili u skoli mi nisu davala odogovor, koji bih mogao da shvatim, a da nemam milion malih podpitanja. treba stvarno presipitati skolski sistem i gradivo koje se uci.
sada me iteresuje sledece: bogojavljenska noc je kada je preko andjela, marija dobila radosnu vijest o trudnoci. to je 19 januar. isusov 'rodjendan' je 7 januara. znaci trudnoca je trajala 365 i 12 dana...
da li je to greska covjekova u racunanju, bozija volja ili moja glupost ili neznanje? izvinite ako je pitanje glupo ili se bavim neznacajnim stvarima....
hvala

Govorio sam o tome. Isus nije rodjen 7. januara, vec najverovatnije negde na jesen. Pogledaj prethodne postove, iako to uopste nije vazno pitanje.

Miroljub Petrovic
Daniel1 - poruka glasi:
pozdrav profesore
ovako jedna situacija iz života:
jedna obitelj, muž, žena i sin.
žena i muž su se upoznali mladi. prvih godina u braku je bilo dobro. onda se muz razbolio psihicki, poceo zlostavljati ženu, tući, ponizavati je. promatrati je kao neki niži oblik života. a on i ne radi, nego ona radi, uzdržava ona cijelu obitelj. on ima kao neku vojnu mirovinu, ko neki ptsp pa ne radi. a ona sve to trpi. nejgova omalovažavanja, čak ju je iz sobe izbacio. ponižava je, dok mu ona kuha, pere, i donosi placu u kucu. ona ga ne zeli ostaviti, jer kaže da je grijeh ostavti muža. steasno je propala. a sad ju vec i sin koji je srednja skola već isto ponižava ocito promatrajuci ocevo ponasanje. što da radi ta mučenica?

Govorio sam o tome u mojoj knjizi "Brak i porodica". Imas knjigu na donjem linku:

http://www.cps.or...

Miroljub Petrovic
1234 - poruka glasi:
Xipos - poruka glasi:

Ti nisi Hrvat vec govedo isto kao i ovaj mucenik Xipos. Mi cemo itekako da se brinemo za svoju bracu Srbe i Hrvate (i ostale ljude dobre volje) u okupiranoj Hrvatskoj, a vi pravite planove sa svojim mentorima iz EU i NATO kako cete da se zastitite od nas i Boga.

Miroljub Petrovic
MILAN - poruka glasi:
Voleo bih da mi objasnite jedan fenomen...
Kako je moguce da veoma uceni i obrazovaniu ljudi, ljudi od integriteta svake vrstesta postaju masoni, sta ih nagoni na tako nesto, obzirom da je tesko zamisliti da nisu informisani o cemu je rec.

Naisao sam na jedan sajt koji je objavio listu poznatih masona i zaprepastio sam se kada sam video ko je sve od znamenitih ljSrba bio pripadnik masonske organizacije.

Zamislite Njegus Mason, zamislite Jovan Ducic, Vuka Karadzic, Karadjordjevici, Dositej Obratovic, Ivo Andric .... do u beskraj...

...

Dakle kako objasnjavate zasto ljudi pristupaju tkaonecemo, tekso je erovati da nemaju pojam o cemu je rec...

Taj spisak je lazan. Cinjenica je da su neki poznati ljudi bili masoni, ali ne kao sto se masoni hvale. Mnogi smatraju ljudima od integriteta one koji se reklamiraju u medijima, a to su uglavnom kriminalci i losi ljudi. Nikada u masoneriju nece uci neki patriota dobrovoljac, ili dobar domacin koji ima poboznu i vaspitanu decu. U masoneriju ulaze sebicni ljudi kojima je stalo do novca i karijere, a mozak ne koriste i zato ne znau sta je pozadina masonerije, pa sebi kopaju grob a da toga nisu ni svesni.

Miroljub Petrovic
jabuka - poruka glasi:
http://www.mondo....eteta.html

SATANISTI samo napadaju!

Jos je strasnije da je tu laznu vest objavila drzavna agencija Tanjug.

JA PRAVOSLAVAC
Miroljube koja je ovo budala kako moze moze da tvrdi da ne postoji ni jedan dokaz da postoji Bog,sta sve nosi ova Zemlja?
...

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 15.04.2011 11:01

SrbinSarajevo
Poštovnje Miroljube,ovih dana poslije ovih svih dogadjanja u Arapskom svijetu,Japanu i itd intezvino razmišljam o nekim stvarima za mene iskreno čudnih.Kad se desio potres u Japanu i cunami i one ljudske tragedije svi izvještaji iz Japana što se tiče ponašanja tih ljudi tamo su zaista fascinantna bar za mene.Nije bilo pljački,silovanja,otimačine niko iz napuštenih prodavnica ništa nije uzeo a da nije kasnije platio.U redu za vodu je takva disciplina i saosjećajnost niko ne ide preko reda.S druge strane u Egitptu i Tunisu imamo izvještaje potpuno drugačije tamo su bile i pljačke,otimačine,silovanja za vrijeme bezvlašća.To ipak nešto govori a to je da ljudi religiju ne doživljavaju kako bi trebalo.Ko je bliži Bogu taj Japanac moglo bi se reći paganin po mjerilima monoteizma ili navodni Musliman iz Egipta koji koristi svaku priliku za zlo?Navodim primjer muslimana zato što je to najsvježije ne mislim da bi u Hrišćanskoj Evropi bilo išta bolje.Znači onaj u Egiptu slobodno može uzeti Kuran i zapaliti ga jer mu ne treba i ne doživljava ga srcem nego stegom,šta će Bogu takvi vjernici a tamo nikakvih katastrofa? A trebale bi biti jer su oni odgovrniji jer znaju a neće da znaju.Jednom prilikom ste rekli da je zemljters u Crnoj Gori koji je bio prije 30-tak godina posljedica nemorala.Ispade da su turisti u Makarskoj i Hrvatskom primorju na plažama čitali Bibliju,a ovi dole u Crnoj Gori bili razvratnici.Puno je stvari o kojima se može diskutovati ne mislim da je ateizam bilo kakakv odgovor ali stavrno u ovom svjetu kakav jest nalazimo se pred puno izazova na koje moramo dati ispravan odgovor ali bez klerikalizma u bilo kojem smislu.Ja lično kaktastrofe ne mogu da prihvatim kao mjerilo nemorala jer na terenu mi se čini da nije tako.Nekako dešavaju se i tamo gdje je nemoral i tamo gdje nije (Japan i Indonezija) razlika kao nebo i zemlja.I još jedad stvar koja se opet počela vrtiti na forumu a to je navodni odnos izmedju Srba i Hrvata:Vi ste stava da smo mi braća uz svo poštovanje ja to nemogu da prihvatim jer i u ovom i u drugom svjetskom ratu sam imao lične gubitke od strane Hrvata dodjite u zapadnu Bosnu pa obidjite Kozaru,sela oko Banja Luke pa kad vidite mjesta koja su bukvalno nestajala pred naletom ustaških hordi ne znam bili se vaš stav promjenio nisu tu u pitanju stotine i hiljade nego stotinehiljada žrtava nevinih od kojih u Jasenovcu djece 20.000 nema Boga koji me me može ubjediti da treba da oprostim i prihvatim Hrvata za brata.Mi sad možemo reći to je Vatikan i ustaše ( zna se u kojoj su mjeri Hrvati podržavali ustaštvo i kako je Hitler dočekan u Zagrebu) ali ako je neću zlo nema tog vatikana koji me može natjerati prema tome razlika je ogromna pa sad ako smo braća neka hvala meni takva braća ne trebaju pa čak i sad ono malo Srba što je ostalo tjeraju da se izjašnjavaju kao Grko-Katolici vaša namjera jest pozitivna ali duboko sam skeptičan po tom pitanju,Pozdrav

Dika

Miroljub Petrovic
JA PRAVOSLAVAC - poruka glasi:
Miroljube koja je ovo budala kako moze moze da tvrdi da ne postoji ni jedan dokaz da postoji Bog,sta sve nosi ova Zemlja?
...

Nije to jedna budala, ima ih dosta, na zalost.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.65 sekundi!