Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
zavida - poruka glasi:
http://www.kurir-...-82490.php
Miroljube kako komentarisete ovo? Ja drzim da je otac Nikodim u pravu.Evo sada sam cuo da ga je Amfilohije i smenio s duznosti Igumana.

Jeste covek u pravu, ali ako je prihvatio da bude deo sistema (crkve) onda mora da igra kako sistem (vrh crkve) svira, a to znaci da ne sme javno da iznosi takve stavove jer vrh crkve promovise "toleranciju" i ekumenizam.

Miroljub Petrovic
peder_90 - poruka glasi:
Šalu na stranu, svi političari danas u Srbiji (uključujući i Šešelja) su lopovi koji gledaju samo svoj interes. Samo upropaštavaju ovu lepu zemlju.
Svi oni su bili na vlasti i pokazali su se u negativnom svetlu. Nadajmo se novoj garnituri političara :)

P.S. Ja ću biti jedan od njih :D

To peki majstore, glasacu za tebe na izborima cim se kandidujes.

vatrogascispasiocins
http://www.vesti-...nski-spisi

Profesore moze komentar

Vatru gasi brata spasi

Miroljub Petrovic
Spremaju se za ono sto ih ceka:

http://www.kurir-...-82870.php

Miroljub Petrovic
vatrogascispasiocins - poruka glasi:
http://www.vesti-...nski-spisi

Profesore moze komentar

Nema nikakvih cinjenica, samo novinarska naklapanja i pretpostavke. Mislim da je realno da se u poslednjim dogadjajima pronadju spisi Novog zaveta na originalnom hebrejskom jeziku.

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 30.03.2011 22:20

bero
jel bi mogli opet napisati redoslijed citanja bibilije, hvala

Miroljub Petrovic
bero - poruka glasi:
jel bi mogli opet napisati redoslijed citanja bibilije, hvala

http://www.cps.or...dosled.pdf

split
Citao sam dosta vasih komentara,interesantno je da nikako ne spominjete Ameriku kao jednu od sila kojim vladaju masonski lobiji kao uzrok jednih od najvecih zala u svijetu i nametanje pod navodnicima njihove demokracije u svijetu,salju agente CIA-e u Libiju protiv Gadafija,sada u BiH rasturaju hrvate uz pomoc Turske a red ce doci i na srbe u BiH da ih totalno politicki rasture.Neznam koliko ste upoznati sa situacijom u BiH trenutnom.

Miroljub Petrovic
tomik - poruka glasi:
Citao sam dosta vasih komentara,interesantno je da nikako ne spominjete Ameriku kao jednu od sila kojim vladaju masonski lobiji kao uzrok jednih od najvecih zala u svijetu i nametanje pod navodnicima njihove demokracije u svijetu,salju agente CIA-e u Libiju protiv Gadafija,sada u BiH rasturaju hrvate uz pomoc Turske a red ce doci i na srbe u BiH da ih totalno politicki rasture.Neznam koliko ste upoznati sa situacijom u BiH trenutnom.

Govorio sam o tome vise puta, ali ti nisi citao. Amerika je samo buzdovan u rukama Vatikana, a masoni masovno prelaze u vatikanska tajna drustva.

split
Miroljub Petrovic - poruka glasi:
tomik - poruka glasi:

Govorio sam o tome vise puta, ali ti nisi citao. Amerika je samo buzdovan u rukama Vatikana, a masoni masovno prelaze u vatikanska tajna drustva.

Ako je tako zašto amerika radi protiv rimokatolika hrvata u BIH mislim da ste upoznati da je ponistena volja Hr naroda u BiH a americka ambasada je snazno podrzala odluku visokog predstavnika u BiH da se ne postuje izborna volja Hr naroda u BiH zato sam Vas pitao da li ste upoznati sa trenutnom situacijom u BiH.Jer ovo sto se sada radi nama hrvatima u BiH je bez presedana po svim pravima,a naveliko se govori da su sada na redu srbi u RS tj obracun sa njima i jos da kažem ovdje srbi i hrvati u BiH su u dobrim odnosima.
Molim odgovor.

Izmenio/la split na 31.03.2011 15:13

Miroljub Petrovic
tomik - poruka glasi:
Ako je tako zašto amerika radi protiv rimokatolika hrvata u BIH mislim da ste upoznati da je ponistena volja Hr naroda u BiH a amricka ambasada je snazno podrzala odluku visokog predstavnika u BiH da se ne postuje izborna volja Hr naroda u BiH zato sam Vas pitao da li ste upoznati sa trenutnom situacijom u BiH.Jer ovo sto se sada radi nama hrvatima u BiH je bez presedana po svim pravima,a neveliko se govori da su sada na redu srbi u RS tj obracun sa njima i jos da kažem ovdje srbi i hrvati u BiH su u dobrim odnosima.
Molim odgovor.

Znaci, zbog jedne kobojagi odluke ti tvrdis da Amerika radi protiv Hrvata? Tacno je da Amerika radi protiv Hrvata jer ih prisiljava da budu poslusni rimskoj crkvi, ali sto se tice tzv. "evro-atlanskih integracija" onda su Hrvati na najbrzem koloseku ka EU. U Bih se vodi politika "prijateljstva" Muslimana i Hrvata (katolika). I sad, "nije u redu" da Hrvati traze svoj entitet kad papa zeli da ujedini ceo svet protiv svojih neprijatelja. Dakle, odluke Hrvata u BiH moraju da budu u skladu sa politikom Vatikana, i to Amerika sprovodi.

Ako neko od Hrvata ne prihvati politiku Vatikana i Amerike, bice proglasen Jevrejinom ili Srbinom, sto znaci odstrel.

split
Miroljub Petrovic - poruka glasi:
tomik - poruka glasi:
Ako je tako zašto amerika radi protiv rimokatolika hrvata u BIH mislim da ste upoznati da je ponistena volja Hr naroda u BiH a amricka ambasada je snazno podrzala odluku visokog predstavnika u BiH da se ne postuje izborna volja Hr naroda u BiH zato sam Vas pitao da li ste upoznati sa trenutnom situacijom u BiH.Jer ovo sto se sada radi nama hrvatima u BiH je bez presedana po svim pravima,a neveliko se govori da su sada na redu srbi u RS tj obracun sa njima i jos da kažem ovdje srbi i hrvati u BiH su u dobrim odnosima.
Molim odgovor.

Znaci, zbog jedne kobojagi odluke ti tvrdis da Amerika radi protiv Hrvata? Tacno je da Amerika radi protiv Hrvata jer ih prisiljava da budu poslusni rimskoj crkvi, ali sto se tice tzv. "evro-atlanskih integracija" onda su Hrvati na najbrzem koloseku ka EU. U Bih se vodi politika "prijateljstva" Muslimana i Hrvata (katolika). I sad, "nije u redu" da Hrvati traze svoj entitet kad papa zeli da ujedini ceo svet protiv svojih neprijatelja. Dakle, odluke Hrvata u BiH moraju da budu u skladu sa politikom Vatikana, i to Amerika sprovodi.

Ako neko od Hrvata ne prihvati politiku Vatikana i Amerike, bice proglasen Jevrejinom ili Srbinom, sto znaci odstrel.

Evo ja sam iz sredisnje bosne hrvat katolik.Ovdje preživio rat između muslimana i hrvata.Hravti su ovdje bili u totalnom okruzenju skoro godinu dana muslimana je bilo visestruko vise nego nas i sva brda su drzali iznad nas.Bili smo bez struje,vode hrane i prezivjeli smo al smo se napatili i imali smo velike gubitke u ljudstvu.Ovdje izmedju nas i srba opce nije bilo rata.I hrvati su po meni dosta zaboravili da je rat prestao al muslimani su nasatvili rat svim sredstvima da nas uniste.Ovdje gdje ja zivim je sve totalno podijeljeno mislim hrvati i muslimani zive u takozvanoj federaciji al nit oni dolaze na nasu niti mi idemo na njihovu teritoriju ogromne su podijele.I ovdje ne postoje bilo kakva pravna nacela jer se sve radi u korist sarajeva i ako se pokusa izboriti izborna volja hrvata preko preko centralne izborne komisije i kada CIK odluci da su hrvati upravu onda to prestavnik međunarodne zajednice ponisti.Trenutna situacija u Federaciji BiH je veoma napeta.I da zaboravio sam dodati da hr politicari koji su dobili najvecu podrsku u BiH žele primjeniti model Židovskih općina u federaciji,evo tu je i citat Ljubića jednog od predstvanika pa prenosim pitanje i odgovor u jednim BiH novinama:
• Spominje se i kako bi moglo doći do osnivanja hrvatskih općina na područjima gdje stanuju Hrvati u BiH i to po "židovskom modelu".
- To je druga dimenzija našega političkog djelovanja koju ne treba stavljati u isti kontekst s HNS-om i međužupanijskim i međuopćinskim vijećem, koji se odnose na ustavne, legalno ustrojene organe vlasti u BiH. Međutim, trebamo iskoristi pozitivne primjere koje Židovi koriste u očuvanju svoga identiteta i to kroz židovske općine

Izmenio/la split na 31.03.2011 15:39

Miroljub Petrovic
tomik - poruka glasi:
Evo ja sam iz sredisnje bosne hrvat katolik.Ovdje preživio rat između muslimana i hrvata.Hravti su ovdje bili u totalnom okruzenju skoro godinu dana muslimana je bilo visestruko vise nego nas i sva brda su drzali iznad nas.Bili smo bez struje,vode hrane i prezivjeli smo al smo se napatili i imali smo velike gubitke u ljudstvu.Ovdje izmedju nas i srba opce nije bilo rata.I hrvati su po meni dosta zaboravili da je rat prestao al muslimani su nasatvili rat svim sredstvima da nas uniste.Ovdje gdje ja zivim je sve totalno podijeljeno mislim hrvati i muslimani zive u takozvanoj federaciji al nit oni dolaze na nasu niti mi idemo na njihovu teritoriju ogromne su podijele.I ovdje ne postoje bilo kakva pravna nacela jer se sve radi u korist sarajeva i ako se pokusa izboriti izborna volja hrvata preko preko centralne izborne komisije i kada CIK odluci da su hrvati upravu onda to prestavnik međunarodne zajednice ponisti.Trenutna situacija u Federaciji BiH je veoma napeta.I da zaboravio sam dodati da hr politicari koji su dobili najvecu podrsku u BiH žele primjeniti model Židovskih općina u federaciji,evo tu je i citat Ljubića jednog od predstvanika pa prenosim pitanje i odgovor u jednim BiH novinama:
• Spominje se i kako bi moglo doći do osnivanja hrvatskih općina na područjima gdje stanuju Hrvati u BiH i to po "židovskom modelu".
- To je druga dimenzija našega političkog djelovanja koju ne treba stavljati u isti kontekst s HNS-om i međužupanijskim i međuopćinskim vijećem, koji se odnose na ustavne, legalno ustrojene organe vlasti u BiH. Međutim, trebamo iskoristi pozitivne primjere koje Židovi koriste u očuvanju svoga identiteta i to kroz židovske općine

Sve sto pricas je poznato, ali problem je sto ljudi ne razumeju pozadinu desavanja. Na donjem linku imas knjigu "Hitlerov papa" u kojoj mozes da procitas kako je papa Pije XII zrtvovao katolike u Nemackoj i drugim drzavama zarad ostvarivanja svojih politickih ciljeva. Cak je pravio ugovore sa Hitlerom, na stetu nemackih katolika, samo zarad svojih ciljeva. Evo knjige:

http://www.mediaf...2vym8to0vd

Ja znam da Bog (vecine) Hrvata nije Isus Hristos, nego katolicka crkva, i tu je problem. I dokle god bude tako, Hrvati ce morati da stradaju i da budu "kolateralna steta" papskih interesa u Bosni, a papski interes je da se dodvorava Muslimanima da bi sa njima mogao da manipulise na visim nivoima.

Pogledaj samo kako je Vatikan uspeo da stavi pod kontrolu sve muslimanske lidere u svetu, pa cak i Arapsku ligu, i da ih okrene protiv njihovog brata Gadafija. Dakle, ako ne razumes pozadinu sukoba, dzaba ti je sva kuknjava sto vas zlostavljaju. Kad znas pozadinu sukoba, onda mozes da preduzimas prave korake.

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 31.03.2011 16:43

split
Ok pogledam.Znaci uzalud su bile patnje i stradanja Nas Hrvata posesbice u Središnjoj Bosni i gladovanja i sto su stradali i civili nedužni.Dotle je došlo da je postalo besmisleno da opće više izlazimo na izbore jer ce nas muslimani ponovo preglasavat i birat po njihovoj volji i uz pomoč međunarodne zajednice hrvate po njihovoj volji.Nemamo se više kome ni požalit nit nam itko više čuje glas.

Izmenio/la split na 31.03.2011 17:52

Miroljub Petrovic
31. 03. 2011.
SVET PROTIV GADAFIJA; LIBIJA POBEDJUJE NATO

Mala drzava, sa relativno skromnom vojnom silom, na celu da pukovnikom Gadafijem, uspesno odoleva najmocnijoj vojnoj sili na planeti Zemlji, i u istoriji covecanstva. U odlucnoj borbi za slobodu svoje zemlje, dostojanstvo i nezavisnost svoga naroda, veliki beduinski ratnik Muamer El Gadafi uspeo je da odbije sve napada kriminalaca NATO. Prema najnovijim izvestajima sa ratista pobunjenici se povlace u panici i odlazu oruzje.

Kao i do sada, predsednik Gadafi veliku pobedu nad neuporedivo mocnijom silom od sebe nije pripisao sebi vec velikom Bogu koji je obecao u svojoj pisanoj reci da se pred onima koji odrze njegove zapovesti “niko nece odrzati.”

Zlikovci koji upravljaju NATO alijansom su u potrazi za alternativnim resenjima, jer njihova gruba sila i kontrolisani mediji ne uspevaju da im ostvare zeljeni cilj. Zbog ovoga se pokusava sa potkupljivanjem saradnika velikog ratnika, pukovnika Gadafija, trenutno najjaceg coveka na svetu. Banda bezakonika NATO pokusava da unisti Libiju iznutra, navodeci na nemoralne postupke komandante vojne sile Libije. Operacija pod sifrovanim imenom “Valaam” (po prevarantu i vracu iz Biblije, 4. Mojsijeva 22-24) kreirana je u Vasingtonu i predstavlja poslednju nadu za ubice, kriminalce, teroriste i zlocince NATO.

Mnogi gradjani Izraela kao i drzavni mediji ne razumeju znacaj dogadjaja koji se trenutno odvijaju u Libiji i izvestavaju nerazumno i beskrupulozno omalovazavujici jednog od najvecih heroja moderne istorije, Muamera El Gadafija.

Miroljub Petrovic
tomik - poruka glasi:
Ok pogledam.Znaci uzalud su bile patnje i stradanja Nas Hrvata posesbice u Središnjoj Bosni i gladovanja i sto su stradali i civili nedužni.Dotle je došlo da je postalo besmisleno da opće više izlazimo na izbore jer ce nas muslimani ponovo preglasavat i birat po njihovoj volji i uz pomoč međunarodne zajednice hrvate po njihovoj volji.

Tako je, shvatio si, ali to nije slucaj samo sa Hrvatima u sredisnjoj Bosni, nego sa svim Hrvatima na prostorima bivse Jugoslavije. Najgore su prosli Hrvati u Hrvatskoj jer je sada cela Hrvatska pod okupacijom lopova, kriminalaca, dilera droge i satanista, a uveravani su da se bore za "domovinski rat". Sa druge strane, Hrvati u BiH imaju Srbe za saveznike u borbi protiv EU, NATO i medjunarodnih kriminalaca. Dakle, Hrvati u Bosni mogu da se presele u Republiku Srpsku ili da se povezu sa nekom srpskom patriotskom organizacijom u borbi protiv okupacije, dok je Hrvatima u Hrvatskoj mnogo teze, jer nemaju gde da se sele.

Nemamo se više kome ni požalit nit nam itko više čuje glas.

Mozete Bogu da se pozalite, a mozete i Srbima da se pozalite, jer nama trebaju saveznici u borbi protiv celog (satanizovanog) sveta.

split
Evo ovdje konkretno ljudi sto posto gledaju pozitivno na srbe i dosta surađuju sa njima trenutno smo politički dosta složni,pozitvni koraci se dešavaju prenosim ono sto se komentira o srbima ovdje.
Lijep pozdrav

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 31.03.2011 22:44

Miroljub Petrovic
tomik - poruka glasi:
Evo ovdje konkretno ljudi sto posto gledaju pozitivno na srbe i dosta surađuju sa njima trenutno smo politički dosta složni,pozitvni koraci se dešavaju prenosim ono sto se komentira o srbima ovdje.
Lijep pozdrav

Pozdrav tebi i svima oko tebe.

BRANA_002
8 Касније су чули глас Господа Бога, који је ишао вртом
у време кад захлади,...

У препотопно време постојала је суптропска клима, киша није падала... Да ли су постојала и извесна "годишња доба", као и данас? Да ли је температура била као и температура садашње суптропске климе (топла, сува и дуга лета, са просечним температурама од 27°С и кратке, благе и влажне зиме, са температуром до 10°С ) и да ли је временски трајала као и садашња суптропска клима?

Izmenio/la BRANA_002 na 31.03.2011 23:26

Miroljub Petrovic
Lose vreme ometa NATO agresiju, a pomaze Gadafijevim borcima. Slucajno?

http://www.presso...ibiji.html

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.65 sekundi!