Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Bojan 1 - poruka glasi:
Istina ili masonske kompromitacije?

http://www.novine...+Rimu.html

Nema tu nista cudno, ni novo. Brojni autori i katolicki velikodstojnici su o tome vise puta pricali. A i medju masonima ima homoseksualizma, iako je vrlo verovatno da oni finansiraju ovakve casopise i novinare da bi kompromitovali suparnicku stranu.

tovel

nikola
Bivsi generalni sekretar UN Kurt Valdhajm

http://www.youtub...oME3fY5ltE

nikola
Edvard Herman o sirenju demokratije,

http://nebojsa-bo...an%20I.mp3

prm. kako se postaje precednik Amerike - pre izbora kandidat se obavezuje da ce raditi za interese kompanija (njihovo bogacenje) koje finansiraju izbornu kampanju. U nastavku se govori o Srebrenici

doa
Poštovanje,

Pratim Vaša predavanje i pročitao sam dosta Vaših knjiga i naravno dosta drugih knjiga.
Poticem iz mijesanog braka. Majka je Muslimanka a otac Pravoslavac. Oba roditelja su intelektualci.
Mama je diplomirani pravnik a otac je diplomirani inzinjer elektrotehnike.

Ni jedno od roditelja nikada mi nisu pricali o religiji niti su me usmjeravali u tom pravcu.
Naravno, zato sto su prosli komunsticko-darvinisticki rezim obrazovovanja. Ne mogu im zamjeriti.
Ja sam bio veliki ateista, stalno sam se raspravljao sa kolegama sa fakulteta o nepostojanju Boga.
Dok sam bio ateista najvise su me nervirale religije. ( koje su ljudi sebi prilagodili)
To me je najvise odbijalo da postanem vjernik koji vjeruje u jednog Boga.
Darvinova teorija mi je bila vodilja u zivotu.

Sve je bilo dobro dok nisam dozivio jedan psihicki slom, odjednom su mi se pocela vrtiti pitanja u glavi.
Veoma teska pitanja u glavi, dok nisam procitao jednu veoma dobru knjigu koja se zove "razgovor sa prijateljem ateistom".
I tako je krenulo moje putovanje ka istini. (Biblija, Kuran, razne vjerske knjige, vasa predavanja i mnogo toga jos...)

Shvatio sam da sam na dobrom putu, ali sam vidio da dosta ljudi grijese po pitanju religija i obicaja.
Vecina danasnjih vjernika (muslimani, jevreji, pravoslavci i katolici) Vise se prepiru ko je u pravu i koje odabrani narod nego sto
se okrecu dragome Bogu i samoj borbi protiv zla. Vecinom samo cineci religijske rituale, a ne radeci na popravljanju samoga sebe.

Bio sam dosta ljut na svoje roditelje zasto su osnovali mijesani brak ali danas im se zahvaljujem. Jer ne bih upoznao razlike i svatio da smo svi na istom putu ka istini.

Danas je situacija drugacija. Sve moje bivse kolege, cast izuzetcima su postali ateisti koji samo obavljaju religijske obaveze i smatraju se u drustvu velikim vjernicima.

Jedan Bog jedna poruka.

Miroljube zelim Vam uspjesan rad i samo naprijed.

Lp

P.S. Danas se opet prepirem sa istim bivsim kolegama o postojanju Boga.

Miroljub Petrovic
14. 03. 2011.
POLITICKI CUNAMI PRIBLIZAVA SE IZRAELU

Na konferenciji o bezbednosti u Tel Avivu, ministar odbrane Ehud Barak je izjavio da medjunarodna i domaca javnost nije svesna kakva velika opasnost se priblizava Izraelu: “U medjunarodnoj zajednici postoji pokret za priznavanja palestinske drzave u granicama pre rata iz 1967. Ovo priznanje ce uslediti najkasnije do septebra,” izjavio je Barak.

Posledice ovakvog ishitrenog priznavanja ocepljenja dela teritorije drzave Izrael imace nesagledive posledice po region, a narocito zbog toga sto se deo Jerusalima nalazi iza zelene linije (granica pre 1967). Mogucnost izbijanja gradjanskog rata, a i strane intervencije veoma je velika.

Jasno je da postoje planovi u centrima moci na zapadu da se u Jerusalimu izazove gradjanski rat, a da se onda grad stavi pod medjunarodni protektorat. Svima je poznato da u ovim zahtevima prednjaci rimokatolicka institucija.

tovel

New man

elohim
zasto bog kaznjava ceo izrailj posle prebrojavanja koje je david naredio,cak mu se i david obraca i moli da kazni njega i i njegov dom jer je njegov greh,ali bog ne uslisava molbu vec cak nudi i 3 zla pa koje hoce neka izabere,i tek posle 70 hiljada pobijenih bog se umilostivi,tako se bog raskaja i posle potopa te mu bi zao u srcu,ima takvih primera gde se bog rasrdi pa onda raskaje ali tad vec bude kasno i mnogo mrtvih i zaista david ne postrada od svog greha vec njegov narod,neko bi to mogao modernim recnikom nazvati prekomernom upotrebom sile,svakako da gospod zna najbolje kako greh saseci u korenu i ima svoj nacin delovanja,ali me zbunjuje kaznjavanje zatim kajanje i milost ali kada vec mnogo ljudi strada.

Miroljub Petrovic
elohim - poruka glasi:
zasto bog kaznjava ceo izrailj posle prebrojavanja koje je david naredio,cak mu se i david obraca i moli da kazni njega i i njegov dom jer je njegov greh,ali bog ne uslisava molbu vec cak nudi i 3 zla pa koje hoce neka izabere,i tek posle 70 hiljada pobijenih bog se umilostivi,tako se bog raskaja i posle potopa te mu bi zao u srcu,ima takvih primera gde se bog rasrdi pa onda raskaje ali tad vec bude kasno i mnogo mrtvih i zaista david ne postrada od svog greha vec njegov narod,neko bi to mogao modernim recnikom nazvati prekomernom upotrebom sile,svakako da gospod zna najbolje kako greh saseci u korenu i ima svoj nacin delovanja,ali me zbunjuje kaznjavanje zatim kajanje i milost ali kada vec mnogo ljudi strada.

Govorio sam o tome vise puta, ali ti nisi citao prethodne postove. Narod je odbio da im Bog bude car i hteli su da budu kao okolni paganski narodi, da i oni imaju cara. Tako su imali Saula, pa Davida, pa Solomona, i kad je Solomon umro, drzava se raspala. Narod je izabrao da odbaci Boga kao cara i zato je snosio posledice za lose odluke svojih careva.

Sto se tice Bozjeg "kajanja" i "zaljenja", u pitanju je nacin izrazavanja u hebrejskom jeziku kad Bog kaze da je dosta kaznjavanja.

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 15.03.2011 15:39

KacaD
Pozdrav svima.
Gospodine Petrovicu, jako postujem Vas rad i hvala Vam sto usmeravate ljude u jednom dobrom pravcu.
Cini mi se da sam juce naisla na jedan post o biljkama mesozderkama, a sada ne mogu da ga pronadjem...
Kako biste Vi objasnili ovu kreaciju?
Unapred hvala

Miroljub Petrovic
KacaD - poruka glasi:
Pozdrav svima.
Gospodine Petrovicu, jako postujem Vas rad i hvala Vam sto usmeravate ljude u jednom dobrom pravcu.
Cini mi se da sam juce naisla na jedan post o biljkama mesozderkama, a sada ne mogu da ga pronadjem...
Kako biste Vi objasnili ovu kreaciju?
Unapred hvala

U pocetku nije bilo mesozdeta medju zivotinjama i biljkama, ali kada se covek pobunio pokrenuti su odredjeni procesi kod nekih biljaka i zivotinja koji su tako postali mesozderi - da stalno podsecaju ljude na njihovu pobunu i opasnosti koje vrebaju u ovom svetu koji su oni izabrali svojom pobunom protiv Boga.

Miroljub Petrovic
Veceras u 20 casova odrzace se koncert grupe Sira Utfila:

http://www.ukparo...cert-grupe

Miroljub Petrovic
14.03.2011, 23:52
Moskva poziva Izrael da se suzdrži od naseljeničke delatnosti na palestinskim teritorijama. 13. marta vlada Izraela je utvrdila projekte izgradnje preko 400 novih stambenih jedinica na tom području. Moskva smatra da je neophodno suzdržavati se od koraka koji potkopavaju napore međunarodne zajednice za obnovu palestinsko-izraelskog mirovnog procesa.

http://serbian.ru...06127.html

velja
Miroljube kako nastaju ovi uzdignuti slojevi kao ovaj u Kaliforniji?

[img]http://www.fotorola.com/uploads/7d87c2a0bb.jpg[/img] is not a valid Image.

Izmenio/la velja na 15.03.2011 16:23

Miroljub Petrovic
velja - poruka glasi:
Miroljube kako nastaju ovi uzdignuti slojevi kao ovaj u Kaliforniji?

[img]http://www.fotorola.com/uploads/7d87c2a0bb.jpg[/img] is not a valid Image.

U pitanju je lokalitet "Devils Postpile" koji je nastao tokom Potopa, kada je u uslovima vulkanske aktivnosti magma (usijana lava) izbijala iz zemlje i formirala takve strukture stubova u obliku sestougla, posto je takav obrazac kristalizacije te stene, osnosno minerala. Takvih struktura ima i na drugim mestima u svetu.

kodja
26 Затим Бог рече: „Хајде да на чинимо чо -
века по свом обличју, сличног нама, и нека
влада над морским рибама, над створењима
која лете по небу, над стоком, над свом зем-
љом и над свим другим животињама што се
мичу по земљи.”

Da li znate zbog cega u gornjem stihu Bog govori o sebi u mnozini, kao da je u pitanju vise Bogova?

Miroljub Petrovic
kodja - poruka glasi:
26 Zatim Bog reče: „Hajde da na činimo čo -
veka po svom obličju, sličnog nama, i neka
vlada nad morskim ribama, nad stvorenjima
koja lete po nebu, nad stokom, nad svom zem-
ljom i nad svim drugim životinjama što se
miču po zemlji.”

Da li znate zbog cega u gornjem stihu Bog govori o sebi u mnozini, kao da je u pitanju vise Bogova?

Govorio sam o tome. Bog se ljudimaotkriva kao Bice koje ima tri Lica ili Dimenzije, pa se ovde zato govori u mnozini. Imas o tome detaljnije u delu "Trojstvo" knjige "Tajne Biblije":

http://www.cps.or...iblije.zip

anton
http://www.glasis...est/330733

Nijemci doturaju oružje islamističkim militantima?

Miroljub Petrovic

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 3.38 sekundi!