Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Cak i najotrovniji medij u Srbiji - B92, reklamira pozive za oslobadjanje Seselja:

http://www.b92.ne..._id=493850

Bozidar
Postovani gospodine Miroljube,zelim da vam se zahvalim na svim informacijama koje nam pruzate.Uz vas I vasa predavanja sam mnogo naucio I pronasao svrhu svog postojanja.Neopisivo sam vam zahvalan.Nemoralno sam ziveo,neznajuci da u stvari cinim grehe, iako sam duboko u sebi verovao u Boga.Jednog dana moje verovanje je jako popustilo I poceo sam da se plasim smrti.To se dogodilo kada mi je jedan prijatelj (koji drzi stav ateiste) izneo cinjenice o evoluciji.Bio sam u soku.Savladao me je tim prostim cinjenicama iz razloga sto ja nisam bio dovoljno (kao sad na primer,zahvaljujuci vama) informisan o Stvaranju.Iako sam bio ”zgazen” njegovim cinjenicama,duboko u sebi nisam to prihvatao I jurio sam za argumentima koji bi me podigli (Ja u svom bicu osecam zedj I potrebu za nekim drugim Bicem).Malo nakon toga naleteo sam na emisiju Misterije Stvaranja u kojoj ste vi bili gost…tako je sve pocelo.Zatim sam pazljivo poceo da pratim vasa predavanja preko internet,sakupljao od vas informacije,procitao neke od knjiga koje ste preporucili (npr, ispovest palog andjela,osnovi teokratije,tajne Biblije…), ujedno citajuci I Bibliju.Sada hvala Bogu,ostavio sam duvan,kafu…poceo vise da citam I tragam za (korisnim) znanjem I informacijama (sto me nekada nije ni malo zanimalo).U pocetku sam vise bio naklonjen “crkvenom” ucenju,ali ne slaganje sa tim ucenjem mi je krenulo maltene od samog pocetka citanja Biblije,gde sam uocio krsenje Bozije zapovesti (mislim na kipove I slike rezane).Cini mi se da sam sada shvatio svrhu postojanja I dosao do one prave istine.I sada,ma sta mi se dogodilo,zasigurno znam da postoji Bice koje NAS voli,pomaze I jaca(Najjaca Sila u univerzumu).Osecam da imam cvrst oslonac! Jos jednom vam se zahvaljujem na svemu sto sam od vas naucio!Zelim vam puno uspeha u daljem radu.A ja cu se truditi,bas kao I vi da uticem na svoju bracu da se vrate na pravi put.Neka vas Bog cuva!!

Slavite Gospoda jer je dobar,jer je do veka milost njegova!

NR

nikola
pomenuli ste u drugom predavanju stih iz Isaje bice mlad i onaj ko umre sa 100 godina, to je dogadjaj pre drugog dolaska Gospoda, evo ljudi umiru mladi uveliko to vreme jos nije doslo, a kad dodje treba bar jedna generacija da zivi 200 godina, moze da pojasnite

Miroljub Petrovic
NR - poruka glasi:
http://serbian.ru...26064.html

Veliki pravoslavac se zalaze za jezuitsku valutu.

Miroljub Petrovic
nikola - poruka glasi:
pomenuli ste u drugom predavanju stih iz Isaje bice mlad i onaj ko umre sa 100 godina, to je dogadjaj pre drugog dolaska Gospoda, evo ljudi umiru mladi uveliko to vreme jos nije doslo, a kad dodje treba bar jedna generacija da zivi 200 godina, moze da pojasnite

Objasnio sam vec. Govori se otome da ce Izrael u te dane biti kao Edenski vrt, a da ce starci od 100 godina izgledati mladoliko. Ocigledno da ce promene u drzavi biti tako velicanstvene, kao u vreme Adama i Eve - ljudi se nece plasiti zivotinja, a stari ljudi ce se podmladiti, kao i celo stanovnistvo Bozjeg naroda. Promene ce biti biti vidljive ne samo u prirodi i zivotinjama, nego i na ljudima.

hezekiel
Evo kako zivi porodica bez straha kako ce izdrazavti djecu.

http://www.saraje.../110219104

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 20.02.2011 20:04

legends
Miroljube da li Bog stavlja coveka u iskusenje ili to moze i sotona

Miroljub Petrovic
hezekiel - poruka glasi:
Evo kako zivi porodica bez straha kako ce izdrazavti djecu.

http://www.saraje.../110219104

Ovaj primer me podsetio na jednu salu koju je napravio lokalni muftija u jednom mestu u Bosni, pre izvesnog vremena. Naime, drzao sam predavanje u jednom mestu u Bosni, a predavanju je bio prisutan i lokalni muftija, kao i jedna isfeminizirana direktorka lokalne osnove skole. I posle predavanja sedimo mi u restoranu i pricamo, bilo nas je 7-8, i muftija i ja pricamo o porodici i moralu, a ova direktorka pusi cigaru i slusa sta pricamo. I u jednom trenutku ona pita muftiju: "Koliko vi imate dece?" A muftija kaze: "Sa prvom zenom imam cetvoro dece." A ova, sokirana odgovorom, ponovo pita: "Vi imate vise zena?" A on kaze: "Ta prva zena mi je jedina zena koju imam." I mi svi prasnuli u smeh, a ova direktorka je polako dosla sebi.

Tako ce mnogi da se sokiraju kad procitaju gornju vest, ali cinjenica je da je najveci nedostatak u ovom svetu - nedostatak dobrih muskaraca i onda se neke zene odlucuju za poligamni brak.

Miroljub Petrovic
Evo jedne mocne vesti iz Izraela - u pitanju je opcija koja bi bila sjajno resenje za odbranu Srbije - "Samsonova opcija" koju poseduje Izrael:

20. 02. 2011.
REVOLUCIJE U ARAPSKIM ZEMLJAMA DIREKTNA PRETNJA IZRAELU, NUKLEARNI PROGRAM FAKTOR ODVRACANJA

Promene rezima u zemljama u kojima postoji tradicionalno neprijateljsko raspolozenje prema Izraelu i dolazak na vlast radikalnijih islamistickih grupa predstavlja direktnu i neposrednu pretnju bezbednosti Izraela, ocenili su danas eksperti ministarstva inostranih poslova. U komentarima na izjave koje je objavila danasnja stampa, pojedini novinari objasnjavaju kakva je strategijska pozadina nukleranog programa drzave Izrael o kojoj se zvanicno ne govori, a u literaturi se naziva “nuklearna opcija.”

Prema ovim komentarima, šifrofani naziv projekta je “Samsonova opcija” i sastoji se u tome da ako egzistencija jevrejske drzave bude dovedena u pitanje Izrael ce pribegnuti doktrini “masovne nuklearne odmazde” i sve agresore povuci sa sobom u propast, kao što je to učinio Samson sa Filistejima.

Nije jasno da li je ovo zaista plan tajnovitog "Dimona projekta", koji postoji vec 40 godina u Izraelu, ali je vrlo verovatno da jeste. U javnosti se špekuliše da rakete sa nukelarnim dejstvom mogu da dosegnu mnogo dalje od neposrednog okruženja Izraela.

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 20.02.2011 20:39

gorancps
http://dnevnik.hr..._5#comment

Evo karte gdje se jasno moze vidjeti talas protesta koji je u poslednje vrijeme zahvatio srednji istok. Medjutim, ovdje se spominju protesti i u Kini. Ako je ovo tacno, onda se zbilja nesto veliko sprema?!

Miroljub Petrovic
Goran D - poruka glasi:
http://dnevnik.hr..._5#comment

Evo karte gdje se jasno moze vidjeti talas protesta koji je u poslednje vrijeme zahvatio srednji istok. Medjutim, ovdje se spominju protesti i u Kini. Ako je ovo tacno, onda se zbilja nesto veliko sprema?!

U pitanju je isti scenario kao i u vreme instaliranja komunizma pocetkom 20. veka, kada su jezuiti u pravoslavnim zemljama rusili vladare. Sada se ruse vlade koje imaju prijateljske odnose sa Izraelom. Sto se ne ruse vlade u Siriji, Libanu ili Saudijskoj Arabiji? Pa zato sto su to izrazito neprijateljski orijentisane drzave prema Izraelu, odnosno drzave lojalne Vatikanu. Ako u pasosu imate pecat da ste posetili Izrael, ne mozete da udjete u ove zemlje. To je razlog zasto nisam mogao, sa par prijatelja, da kolima odem do Izraela, jer ne bi mogli iz Turske da udjemo u Izrael preko Libana i Sirije. Autom bi inace putovanje bilo mnogo jeftinije nego avionom.

U Kini je zabranjeno delovanje rimske crkve, i ne treba da cudi da tamo jezuiti krenu sa ustankom. Kina je pod kontrolom americkih korporacija (uglavnom masonskih) i tamo ce takodje da se desavaju potresi i rusenje vlade.

NR
Jusuf El Kardavi pokazuje namere revolucije - buduci rat protiv Izraela:

http://www.youtub...r_embedded

hezekiel

Jurisprudent
У Постању је написано: "Ево, дао сам вам све биље што носи сјеме по свој земљи, и сва дрвета родна која носе сјеме; то ће вам бити за храну."
Не имплицира ли то да човјек не треба јести животиње?

Kosovac
Gospodine Petrovicu u predavanju 2/4 poslednjeg serijala ste istakli da su " Jevreji odabrani narod da svetu budu svestenici "

Pa vas molim da mi pojasnite na koga ste ustvari mislili , na obicnan narod ukljucujuci i one njegove pripadnike koji su u bankarstvu,zelenasenju,korporacijama,magnatima i ostalim organizacijama koje u opsednute sticanjem materijalne dobiti

ili pak na Jevrejske rabine koji evo ni dan danas ne poznaju Sina Gospodnjeg ?

Ili pak mislite da je Bog ostavio evo vec 2000 god ljude na planeti bez svestenstva koje ce da brine o njemu i da mu osvetljava put i u cekanju da se " narod svestenstva ' Obrati " ?

Miroljub Petrovic
Evo poslednjeg predavanja iz serijala "Poslednji dogadjaji":

http://www.vimeo....

Miroljub Petrovic
Jurisprudent - poruka glasi:
U Postanju je napisano: "Evo, dao sam vam sve bilje što nosi sjeme po svoj zemlji, i sva drveta rodna koja nose sjeme; to će vam biti za hranu."
Ne implicira li to da čovjek ne treba jesti životinje?

To je vazilo za zivot u Edenskom vrtu. Nakon Potopa Tvorac je dozvolio konzumiranje namirnica zivotinjskog porekla, ali iz konteksta se vidi da je to samo u slucaju da nema biljne hrane. Medicina potvrdjuje ovaj izvestaj, postoje biljna hrana najbolja za coveka i sadrzi sve sto je coveku potrebno od hranljivih sastojaka.

NR
Koristan tekst koji razoblicuje zlo koje predstavlja EU:

http://www.srpska...a/009.html

Miroljub Petrovic
Kosovac - poruka glasi:
Gospodine Petrovicu u predavanju 2/4 poslednjeg serijala ste istakli da su " Jevreji odabrani narod da svetu budu svestenici "

Pa vas molim da mi pojasnite na koga ste ustvari mislili , na obicnan narod ukljucujuci i one njegove pripadnike koji su u bankarstvu,zelenasenju,korporacijama,magnatima i ostalim organizacijama koje u opsednute sticanjem materijalne dobiti

ili pak na Jevrejske rabine koji evo ni dan danas ne poznaju Sina Gospodnjeg ?

Ili pak mislite da je Bog ostavio evo vec 2000 god ljude na planeti bez svestenstva koje ce da brine o njemu i da mu osvetljava put i u cekanju da se " narod svestenstva ' Obrati " ?

Ocigedno da nisi mnogo citao Bibliju i da nisi mnogo informisan o nacinu kako je Bog delovao tokom istorije na ovoj planeti. Pa evo ukratko za tebe kratak rezime.

Nakon Potopa, nastupila je ponovo moralna dekadencija. Medjutim, postojali su retki ljudi koji su ziveli moralno i drzali se Bozjih zapovesti. U desetoj generaciji od Noja ziveo je Avram, koji je bio pobozan, jedan od retkih, i Bog mu je obecao da ce preko njega da napravi veliki narod (iako mu je zena bila nerotkinja) i da ce ga uciniti "videlom neznaboscima". Bog preko Avrama stvara jevrejski narod da bi preko tog naroda obavestio ceo svet o zivom Bogu i Njegovim zakonima zivota.

Nakon izlaska iz Egipta, gde su ziveli 400 godina i umnozili se u plodnoj Gesemskoj dolini, Bog je ucinio da svi narodi saznaju za velika cuda izbavljenja i za cuda prilikom formiranja drzave Izrael. Svi narodi su videli da drzava Izrael ima drugacije zakone od ostalih naroda i da je ta drzava najbolja i najjaca u svemu. To je trebalo da bude signal i drugim narodima da se prizovu pameti i okrenu Zivom Bogu (a ne mrtvim bogovima (demonima) - kipovima i sl).

Cinjenica je da su mnogi pripadnici drugih naroda dolazili da zive u Izrael jer su videli da je zivot u Izraelu najbolji. Problem je nastupio kada su Jevreji birali da zive nemoralno, po zakonima okolnih neznabozackih naroda, i Bog je dopustao okupaciju Izraela, da se Jevreji nauce pameti, pa ih je onda, posle odredjenog vremana, kada su se poajali, oslobadjao. Posto je vremenom otpad i nemoral u Izraelu bio sve veci, usledilo je sve teze ropstvo, kao ono u vreme Rimljana.

Onda dolazi Isus i poziva Jevreje na pokajanje, da bi ih oslobodio ropstva. Iz Jevandjelja se jasno vidi da je Isus dosao najpre SAMO Jevrejima, i On to kaze ucenicima i poziva ih da pozivaju na pokajanje SAMO Jevreje, posto su Jevreji koliko-toliko bili upoznati sa Biblijom i njenim ucenjem ("na put neznabozacki ne idite i u grad samarjanski ne ulazite... dosao sam samo izgubljenim ovcama sinova Izrailjevih..."). Dakle, plan je bio da se Jevreji okrenu Bogu i da Bog preko njih ucini velika cuda, kao u vreme Mojsija, i da se Bog proslavi preko Jevrejia i da tako privuce ka Sebi i druge narode.

Veliki deo Jevreja je prihvatio Isusa, ali je preovladala struja koja je bila u bliskoj vezi sa rimskim okupatorom (fariseji) i onda je primenjen "plan B", a to je da se poziv na pokajanje uputi i neznaboscima, da Isusovi ucenici i sledbenici propovedaju istinu o zivom Bogu po celom svetu. U pitanju je bila teza opcija, i to je Isus jasno rekao: "Saljem vas kao ovce medju vukove."

Prvi Isusovi sledbenici su bili Jevreji, a prve crkve jevrejske sinagoge. Silina Bozje poruke se brzo pronela po celom svetu, ali je vremenom koncept poceo da propada, kao i u slucaju sa Jevrejima u proslosti. Hriscani su poceli sve vise da zastranjuju i da se vracaju paganstvu, prilagodjavajuci paganske obicaje Bibliji izvrtanjem jasnih biblijskih teksova i simbolickim tumacenjem da bi opravdali pagansko i nemoralno ponasanje.

Konacno, Bog jasno kaze da ce u poslednja vremena uciniti veliko obracenje Izraela kao poslednji veliki poziv celom covecanstvu na pokajanje. Tokom cele istorije, svako je mogao da bude "Bozji svestenik". U vreme Mojsija svako je mogao da dodje u Izrael i da zivi po Bozjim zapovestima (u svojoj drzavi to nije mogao jer bi ga sikanirali sto ne postuje lokalne bogove (demone) svoje drzave). Nakon Isusa, opet je svako mogao da postane Bozji svestenik izvan Izraela, kao i u Izraelu, jer nema vise posebne i zasticene drzave od strane Boga.

Naravno, bilo je slucajeva da je cela drzava bila okrenuta Bogu, kao u slucaju Srbije u vreme cara Dusana ili Crne Gore u vreme Njegosa (bilo je odredjenih odstupanja, ali drzava je bila zasticena od strane Boga protiv mnogo jacih neprijatelja).

U Bibliji se najostrije osudju oni koji se izjasnjavaju da su na Bozjoj strani, a zive nemoralno. To je slucaj sa laznim Jevrejima i sa laznim hriscanima. Medjutim, postoji problem ako neko odluci da zivi po Bozjim zapovestima jer ce ga odmah optuziti da je fanatik, ludak, sektas.

Evo prostog primera. Apostoli su ucili da za pocetak neznabosce treba uciti SAMO da se ne kurvaju, da ne jedu krv i meso crkotina, i da ne prizivaju demone (idolopoklonstvo). Hajde neka neko proba da odbije da se kurva (da nema "devojku" ili "decka"), da odbije da skita po dikotekama i zurkama, da odbije da se drogira, ili da ucestvuje u paganskim bahanalijama. Nije lako biti "Bozji svestenik".

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.64 sekundi!