Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
crane
https://www.kurir...riscanstvo

Miroljube jel ovo cudo moze da se opise delovanjem demona ili je nesto drugo u pitanju?

Miroljub Petrovic
nikolamnp - poruka glasi:

Sta mislite o situaciji u Novom Pazaru? Ja koji zivim u ovom gradu mogu da potvrdim da je situacija katastrofalna, u nasem selu ima vise zarazenih nego zdravih, kao i u celom gradu i dosta ih je u teskom stanju i mladih i starijih. Svaki dan cujemo za nove umrle, ljude koje poznajemo. Zasto mislite da se ovo desava nama? S obzirom da je moral sigurno na vecem nivou od drugih gradova u Srbiji.

Nisu ljudi zarazeni koronom nego su standardno bolesni od nezdravog zivota, a lekari govedje medicine koriste lazne testove na koronu (oni niti znaju, niti ih zanima da li su lazni), a mediji pisu ono sto njihove gazde od njih traze i praavi se ludnica. Zivi zdravo, gledaj svoja posla i uzivaj.

Miroljub Petrovic
princ7 - poruka glasi:

Da li treba iskoristiti prvu dobru priliku za ženidbu i ući u brak ili je bolje sačekati da se okolnosti poboljšaju (na državnom planu) pa se tek onda ženiti? Da li je uopšte pametno graditi porodicu u ovakvim nepovoljnim okolnostima?
Naravno, mislim na osobe koje su spremne za ulazak u brak.

Muskarac koji ima uslove za brak i koji je teoloski jak ne treba da se zeni dok mu Bog ne posalje devojku na noge, a to ce mu se desiti ako je zaista vredaan i pobozan. Kada proceni da mu je Bog poslao devojku, onda treba da konsultuje starijeg, iskusnije i poboznijeg coveka da proceni devojku, za konacnu potvrdu da li da se zeni. Ako neko zeli da se zeni u NBA biblijskoj ligi, onda predlazem da saceka da ode u Izrael i tamo da mu Bog nadje devojku. Do tada ne treba uopste da razmislja o devojkama i zenidbi.

Miroljub Petrovic
crane - poruka glasi:

https://www.kurir...riscanstvo

Miroljube jel ovo cudo moze da se opise delovanjem demona ili je nesto drugo u pitanju?

Ovo je klasicna lovacka prica. Ne spominje se ni ime coveka, ni mesto gde je ziveo. Ovako lazu, manje vise, svi "religiozni" ljudi i velicaju svoju sektu.

Naravno da demoni mogu da cine ovakva cuda i onda mucenik predje iz jednog fanatizma u drugi.

Konjanik
Pitanje za gospodina Petrovića: Zbog čega je teokratska država Izrael koju je Bog čuvao, u kojoj su ljudi prisustvovali Božjim čudima, zbog čega i kako je uopšte moguće da ta teokratska država propadne? Tj. Šta se to desilo pa je teokratska država o kojoj se govori u Bibliji propala?

Lazar Adamović

Miroljub Petrovic
Konjanik - poruka glasi:

Pitanje za gospodina Petrovića: Zbog čega je teokratska država Izrael koju je Bog čuvao, u kojoj su ljudi prisustvovali Božjim čudima, zbog čega i kako je uopšte moguće da ta teokratska država propadne? Tj. Šta se to desilo pa je teokratska država o kojoj se govori u Bibliji propala?

To je kao da pitas: Zasto su skoro svi ljudi iz celog sveta pojurili da zive po smrdljivim gradovima kad postoji lepa priroda na sve strane? Odgovor je: Ljudi vole zlo, ljudi kroz celu istoriju slusaju glas Sotone, pocev od Adama, i biraju zlo, vole zlo, nece prirodu, nece teokratiju, hoce cigare, drogu, kurvarstvo, smrad... sve ono sto Sotona promovise.

Miroljub Petrovic
Prva epizoda, druge sezone "Susret"

https://drive.goo...sp=sharing

Gavrilo Princip
U seriji Štitsel imaju na vratima nešto što uvek "poljube" kada ulaze u prostoriju. Šta im to znači i da li je to neki paganizam?

Samson7
Da li je štetan kuruz šećerac iz konzerve ?

Smile

Miroljub Petrovic
Gavrilo Princip - poruka glasi:

U seriji Štitsel imaju na vratima nešto što uvek "poljube" kada ulaze u prostoriju. Šta im to znači i da li je to neki paganizam?

U pitanju je Mezuza koju su rabini uveli. To je jedna kutijica u kojoj se nalazi mali papiric na kome pise tekst iz Biblije: "Sve ove reci koje ti danas zapovedam napisi ih na dovratcima vrata svojih", i rabiti su doslovno shvatili i kace te kutijice na vrata, pa poljube kad ulaze.

Miroljub Petrovic
Samson7 - poruka glasi:

Da li je štetan kuruz šećerac iz konzerve ?

Bolji je zamrznut, konzervirana hrana je puna hemija, ali moze da se jede ako nema nista drugo.

Veljko10

Djans88
Voznja kajakom na reci Djetinji

https://www.youtu...SNI1U4b0VE

junak medj junacima
https://www.youtu...90B807Yeeg

odavno je klip objavljen na sajtu, ja ga pogledah tek sada...

cist primer sta darvinizam pravi od coveka, i takodje odgovor zasto jos nismo dosli do kraja istorije, sve dok ima ljudi koji imaju pozitivnu tendenciju i koji prihvate Boga kao ovaj serijski ubica, bice spaseni, ko to ne razume,ne razume Biblijski koncept

sa duševnom hranom bajo moj sve je lagano

skim

crane

Armando67
Pozdrav Miroljube
Imam jedno pitanje

Prije 2 mjeseca sam nasao devojku,lijepa je i nije Buzdovanka
Ali njezini roditelji i ona su hardcore komunisti
Imaju u kuci slike Tita,Lenjina itd na zidu,citaju komunisticku literaturu nose ponekad i majice sa petokrakrama

Sta da radim?
Ja vjerujem da je ona dobra zena i da nije buzdovanka,ali gledao sam mnoge vase videje i vi ste govorili da niko normalan ne moze biti komunista
Sta mislite jel moguce da se ona samo pravi kulturna ali je ustvari buzdovanka?
I da li bih trebao da raskinem s njom?

Hvala vam unaprijed.

anton7
Poštovani profesore,
Zanima me nesto vise o porijeklu plemena Khoi San, ako znate nesto vise? Hvala.

Miroljub Petrovic
Armando67 - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube
Imam jedno pitanje

Prije 2 mjeseca sam nasao devojku,lijepa je i nije Buzdovanka
Ali njezini roditelji i ona su hardcore komunisti
Imaju u kuci slike Tita,Lenjina itd na zidu,citaju komunisticku literaturu nose ponekad i majice sa petokrakrama

Sta da radim?
Ja vjerujem da je ona dobra zena i da nije buzdovanka,ali gledao sam mnoge vase videje i vi ste govorili da niko normalan ne moze biti komunista
Sta mislite jel moguce da se ona samo pravi kulturna ali je ustvari buzdovanka?
I da li bih trebao da raskinem s njom?

Hvala vam unaprijed.

To je prava devojka za tebe, ti ces vremenom da je obratis, i nju i celu njenu familiju i svi ce postati biblijski religiozni, i onda kad je ozenis, najbolje da se preselis kod nje i da svi zajedno dugo i srecno zivite. Samo kad je ozenis, posalji mi svoju sliku i ime i prezime da dam citulju u novine.

Miroljub Petrovic
anton7 - poruka glasi:

Poštovani profesore,
Zanima me nesto vise o porijeklu plemena Khoi San, ako znate nesto vise? Hvala.

To je jedno cuveno pleme, poreklom su sa Marsa, narodi koji su u EU i NATO vode poreklo od tog plemena.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.09 sekundi!