pocetak foruma
|
|
lovepower |
Odgovorio 07.02.2009 01:16
|
Član Odgovori: 25 Pristupio/la: 19.01.2009 15:08 Lokacija: Nepoznata |
http://www.youtub...x0HXr-C_wQ Evo kako se mesi hleb. lako. sta ce ti masina,mislim ipak da je bolje rucno. Izmenio/la lovepower na 07.02.2009 01:21 kako da spoznam i prepoznam.
Kako da umolim?,,.....kako da volim? .. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.02.2009 04:45
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
slavica je napisao: Postovanje Miroljube. Kada je najbolje da bebi uvedem cvrstu hranu i voda? Pretpostavljam da hrana treba biti biljna ali me interesuje da li je trebam na neki nacin obradjivati ili je sirovu pripremati? Decak ima tri meseca a do sad je iskljucivo dojen i super napredan. Bilo bi najbolje ako mozete sto duze da dojite bebu, ako mozete dve godine da je dojite (a moze i vise od toga), bilo bi fenomenalno. Ako imate dovoljno mleka onda nema potrebe da dodajete nista od druge hrane. Vodu mozete da dajete bebi po potrebi. Kada dodje trenutak da uvedete cvrstu hranu mozete da je sameljete ili izgnjecite, da bi beba mogla lakse da je konzumira, a kad joj porastu zubi onda mozete da joj dajete hranu i u malo cvrscem obliku. Gledajte da bebu sacuvate od vakcinacije. Imate o tome na nasem sajtu u knjizi i na videu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.02.2009 04:51
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Sinisa je napisao: Danas se na tv-u , vrtila prica kako je Isusova porodica svesno marginovalizovana (Marija,Josif,Jovan Krstitelj brat Jakov) kroz Novi Zavet, posebno vodjstvo za ucenike posle Hristovog stradanja koje je navodno preuzeo brat Jakov.A u korist Apostola Pavla i njegovih dela koja se isticu u Novom Zavetu.??? Navodno odredjenja grupa ljudi. koja? Sta mislite o ovome Milorade? Da li je Isus zaista imao porodicu?Sta kazu drugi spisi o bratu Jakovu? U Novom Zavetu o tome skoro nema nista? Rekao sam vec vise puta da se ne provodi vreme pred oltarom Sotone (televizorom) jer se tamo promovise sotonska religija. Dakle, u pitanju su budalastine i gluposti. U Novom zavetu je dato sve sto je potrebno ljudima vezano za Isusov zivot. A to sto bi Sotona zeleo da se ljudi bave bojom ociju Isusove majke, omijenim jelom apostola Pavla i slicnim temama, to je neozbiljno. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.02.2009 04:53
|
panta je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Koga interesuje kako da se pripremi za vreme koje dolazi, kad nas budu proganjali kao divlje zveri jer necemo da prihvatimo njihovog boga (Sotonu), moze na donjem linku da skine Uputstvo za prezivljavanje u prirodi koje je radila americka vojska. Videcemo negde u perspektivi da i to prevedemo i objavimo: http://www.equipp...MANUAL.pdf U ovom upustvu se pominje ishrana mesom? Pa ako se u prirodi (mozda pustinji) dodje do situacije da nema nista drugo da se jede, moze i meso da se jede. Meso nije zabranjeno za konzumiranje, vec samo predstavlja drugostepenu hranu, odnosno zamenu za prvostepenu hranu (biljke). |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.02.2009 04:58
|
nikola je napisao: Po Svetim ocima o progonima se govori da ce ljudi morati da se sakrivaju u planinama, znaci iskljucuje zivot po seoskim domacinstvima. Nisam video da o sudnjem danu Isus tako govori, On kaze kad dodje cas da svako ostane gde jeste, mozete da prokomentarisete, sta je po vama logicno Nisi pazljivo citao Isusove reci. U Jevandjelju po Mateju 24. poglavlje (a i u drugim jevandjeljima) Isus kaze "bezite u brda", On napominje da se ne treba vracati kuci po stvari (kad dodje to vreme) nego bezati i spasavati zivu glavu. Ocigledno je da ce postojati dva perioda u progonu Bozjeg naroda - jedan blazi i jedan ostriji. U "blazem" progonu, zivot u seoskom ambijentu ce biti dovoljna zastita, a kada se satanizam bude dublje uspostavio, onda ce i odredjeni seoski ambijenti doci pod znak pitanja kao bezbedni. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.02.2009 05:02
|
Serafim je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: http://www.equipp...MANUAL.pdf izgleda zanimljivo ovaj "prirucnik za spasavanje",samo zar ne bi trebali da se spasavamo u jednoj sabornoj i apostolskoj crkvi, ne kao vikinzi po sumama i gorama! To bi bilo sjajno, i u tom slucaju bi imali teokratsku drzavu koju bi vodila crkva, ali ako crkva skrene u ekumenizam i otpadne od Boga, onda nemamo drzavu nego sotonski drzavni aparat koji unistava coveka i onda treba spasavati zivu glavu kao hajduci po sumama. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 07.02.2009 05:03 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.02.2009 05:05
|
lovepower je napisao: http://www.youtub...x0HXr-C_wQ Evo kako se mesi hleb. lako. sta ce ti masina,mislim ipak da je bolje rucno. Slazem se. Ali postoje neki koji su mnogo "zauzeti", pa bolje da imaju masinu i jedu dobar hleb, nego da jedu onaj sundjer od belog hleba. |
|
|
Nektarije |
Odgovorio 07.02.2009 12:56
|
Član Odgovori: 40 Pristupio/la: 19.12.2008 18:58 Lokacija: Nepoznata |
Srpska pravoslavna crkva protiv vojvodjanskog ustava. http://www3.serbi...atuta.html Moze Vas komentar!? Izmenio/la Miroljub Petrovic na 07.02.2009 13:06 U pocetku bese Rec, i Rec bese u Boga, i Rec bese Bog.
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.02.2009 12:59
|
kreacionista je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Serafim je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: http://www.equipp...MANUAL.pdf izgleda zanimljivo ovaj "prirucnik za spasavanje",samo zar ne bi trebali da se spasavamo u jednoj sabornoj i apostolskoj crkvi, ne kao vikinzi po sumama i gorama! To bi bilo sjajno, i u tom slucaju bi imali teokratsku drzavu koju bi vodila crkva, ali ako crkva skrene u ekumenizam i otpadne od Boga, onda nemamo drzavu nego sotonski drzavni aparat koji unistava coveka i onda treba spasavati zivu glavu kao hajduci po sumama. Zar vi Miroljube stvarno mislite da ce crkva skrenuti sa puta i otpasti od Boga?! Nikad kroz vjekove nije pravoslavna crkva "skrecala sa puta"! I kad dodje takvo vrijeme, mozda neki svestenici otpadnu, ali pravoslavna, saborna i apostolska crkva nece sigurno. A o ekumenizmu na nasim prostorima nema ni govora! To se nikada nece uspostaviti. E moj slepi i naivni prijatelju. Pa zar ne vidis da skoro sve poluge u crkvi kontrolisu ekumenisti? Mediji uveliko pljuju po vladikama koji su protiv Evrope (Nikanor, Artemije, Filaret), a niko iz crkve ne dize glas protiv toga. Svi oblici satanizma se sire drzavom i narodom, uvode se najnemoralniji zakoni, organizuju najsatanskije "proslave" (koncerti AD/DC, Iron Maiden, Sepultura, Lordi, Madona..., sajam satanizma Exit, sajam erotike, sajam piva...), svi mediji u Srbiji uglas vicu "Ziveo Sotona", a nasa "saborna apostolska crkva" - cuti. Pa sta treba da se desi da vrh crkve progovori? Progovorice kad neko pocne da joj oduzima zgrade i izvore novca, kao sto je to slucaj u Crnoj Gori. Pobozni i posteni svestenici na nizim nivoima (a takvih je mnogo) ne smeju ni prstom da mrdnu bez dozvole vladika (liberala i ekumenista) jer bi bili sankcionisani i iskljuceni. Posledica je strasno duhovno propadanje naroda i strasan duhovni genocid. Ako sve to ne vidis, onda si stvarno duhovno slep. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.02.2009 13:08
|
Nektarije je napisao: Srpska pravoslavna crkva protiv vojvodjanskog ustava. http://www3.serbi...atuta.html Moze Vas komentar!? Prvo dopuste da mafija preuzme vlast u drzavi i da sve stavi pod svoju kontrolu, a onda pisu saopstenja u kojima "izrazavaju zabrinutost" zbog nekih negativnih pojava. To me podseca na papine poslanice protiv abortusa i homoseksualizma, koji su u stvari prazna prica jer mafija nastavlja da nesmetano radi svoj posao. Zato mafiji i odgovara da ljude iz vrha crkve postavlja na celo RRA (Radio-difuzne agencije) jer pored njih moze da radi sta hoce. |
|
|
Bozidar Perisic |
Odgovorio 07.02.2009 13:35
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 29.01.2009 20:23 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: [quote]anton je napisao: Miroljube,nešto sam prolistao knjigu koja govori o iskustvima ljudi koji su bili klinički "mrtvi". Svi oni kasnije pričaju o biću koje ih je dočekalo nakraju nekakvog tunela,a opisuju ga kao svjetlost odnosno biće "sazdano od svjetlosti".Ja mislim da je stvar jednostavna,ko bi mogao biti svjetlost,ako ne svjetlonoša-lucifer. Tako je. ja sam cuo da je to stanje bez kisika i tada nastupaju halucinacije.a po tvojem misljenju sta se dogodi kad covjek umre |
|
|
dzentlmen |
Odgovorio 07.02.2009 13:46
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 07.02.2009 13:39 Lokacija: Nepoznata |
Dali je do sada pronadjeno kompletno telo neke zivotinje iz pretpotopnog vremena a da nije strulilo s obzirom da je bilo negde zaledjeno...a ako jeste dali mozda imas neku sliku od tog fosila |
|
|
natrix |
Odgovorio 07.02.2009 14:04
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 07.02.2009 14:01 Lokacija: Nepoznata |
Pozdrav moje pitanje je Zašto Bog dozvoljava bol i patnje ? |
|
|
Alleksandar90 |
Odgovorio 07.02.2009 14:23
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 07.02.2009 14:15 Lokacija: Nepoznata |
Da li ce se odrzati neko vase predavanje u Krusevcu u skorije vreme? |
|
|
panta |
Odgovorio 07.02.2009 15:56
|
Član Odgovori: 75 Pristupio/la: 02.11.2008 15:40 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube sta mislis da li bi Ricard Dankins mogao da se obrati kao Entoni Flu jednog dana? |
|
|
Nektarije |
Odgovorio 07.02.2009 16:56
|
Član Odgovori: 40 Pristupio/la: 19.12.2008 18:58 Lokacija: Nepoznata |
Da li ste citali knjigu Rejmond Mudi "Zivot posle smrti"? Sta kazete za nju?! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.02.2009 17:29
|
dobrota je napisao: Miroljube, verovatno imas na hebrejskom ili aramejskom zapisanu molitvu Bogu Ocu, bio bih ti zahvalan ako mozes da mi je prosledis. Hvala Verovatno mislis na molitvu "Oce nas". Nemam je u elektronskoj formi, ali mozes da je nadjes na internetu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.02.2009 17:31
|
Bozidar Perisic je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: anton je napisao: Miroljube,nešto sam prolistao knjigu koja govori o iskustvima ljudi koji su bili klinički "mrtvi". Svi oni kasnije pričaju o biću koje ih je dočekalo nakraju nekakvog tunela,a opisuju ga kao svjetlost odnosno biće "sazdano od svjetlosti".Ja mislim da je stvar jednostavna,ko bi mogao biti svjetlost,ako ne svjetlonoša-lucifer. Tako je. ja sam cuo da je to stanje bez kisika i tada nastupaju halucinacije. To je stanje bez Boga, pa demoni opsednu coveka koji zivi u grehu. a po tvojem misljenju sta se dogodi kad covjek umre Govorio sam o tome na ovom forumu vise puta. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.02.2009 17:36
|
dzentlmen je napisao: Dali je do sada pronadjeno kompletno telo neke zivotinje iz pretpotopnog vremena a da nije strulilo s obzirom da je bilo negde zaledjeno...a ako jeste dali mozda imas neku sliku od tog fosila Imas zaledjene zivotinje u Sibiru (mamute, lavove, tigrove, ribe...) Probaj da otkucas na pretrazivacu, na primer, "Beresovka mamut", i videces slike. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 07.02.2009 17:37
|
natrix je napisao: Pozdrav moje pitanje je Zašto Bog dozvoljava bol i patnje ? Zato sto ljudi to traze. Bol i patnja su jedini mehanizam da neki ljudi shvate koliko je opasno krsenje prirodnih zakona. |
|
Predji na forum: |